(06-23-2012 03:17 PM)M.K Yazılan: [ -> ] (06-23-2012 03:12 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Alıntı:Haberde Suriye Savunma Bakanlığı yetkililerin, sivil can kaybından endişe ettiği için vatandaşların deniz kıyısından uzaklaşmaları uyarısında bulunduğu ifade edildi.
Halkını katleden bu yobazlar bunumu söylemiş?Gül geç.
Türkiye sınırına doğru koşan Suriye halkına ateş eden bir yönetimin bunu söylemesi gercekten ironik
Başkasana karşı iyi davranıyor olabilir bunun nedeni ise tabii ki Amarikadır.
@warumit1, Biz onların halkı gizlice bizim ülkemize girip sınır ihlali yaparken ateş açma hakkına sahiptik. Takır takır öldürürdük onları. Aynı olayı 23 yıl öncede yaptı 'şerefsizler' Ve biz halen onların halkını besliyoruz. Ben devlete sesleniyorum. Sen daha sokaktaki karnı aç olan hakını doyur. Sonra diğer devletlere gereken yardımı yaparsın. Her gün kapımın önünden Allah rızası için diye bağaran çaresiz insanlar geçiyor. Ama bunu yapanların halkı rahat rahat cadırlarta yatıyorlar. Adeletini seveyim dünya...
(06-23-2012 03:22 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Phantom uçağıymış elimizdeki en kötü uçak
Gece yoldaydım. 2 resmi açıklama yapıldı yol boyunca. İlki savaş uçağının suriye tarafından düşürüldüğünü söylüyordu gerekli tavrın ve uygulamaların yapılacağı söyleniyordu. 2. açıklama uçağın teknik bir arıza tarafından denize düştüğü ve aramaların devam ettiği söylendi. Çelişkiyi sizde gördünüz demi 
Peki ya içindeki pilotlar ?
Elimizdeki en kötü uçak diyorsunda biz kurtuluş savaşını en kötü silahlarla kazanmıştık.
Yakında sanal vatan kurtarma timleri gelirler 3-4 gün sonrada unutulur gider
Alt anlam arıyacaksam tamam. Dostum PANTERA 1 numara

11 Eylül havası var bu işte sanki. Sırf Suriye'ye girmek için yapılmış bir plan gibi.
(06-23-2012 04:05 PM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]11 Eylül havası var bu işte sanki. Sırf Suriye'ye girmek için yapılmış bir plan gibi.
Benim de aklıma geldi.Osmanlı'nın 1.dünya savaşına katılması olayı gibi gemilerin Rusya'yı bombalaması ve Osmanlı'nın savaşa girmesi.Siz bizim sınırımıza girdiniz deyipte savaş falan çıkarsa açıkçası ben şaşırmam.
Suriye bizzat yaptıysa Müslüman ülkeler arasında savaş çıkar, bu da Hristiyan ülkeleri sevindirir.
(06-23-2012 04:40 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Suriye bizzat yaptıysa Müslüman ülkeler arasında savaş çıkar, bu da Hristiyan ülkeleri sevindirir.
Sonunda biri akıllıca mesaj attı.
WarLyrics konuya çok yanlış bakıyorsun bidaha oku bidaha düşün.
Elimizdeki en kötü uçak olabilir önemli olan pilotları zaten muhtemelen 2 kişilik mürettebat var fantomda.Zaten hangi ülke olsan sınırına giren askeri uçağı vurmak zorunda.Ama bu işin altında bi' amerikan eniği var söylemedi demeyin biyeri işgal edicekse önce kendini veya ittifak ülkesini saldırıya uğramış gösterip girmek ki bu eskidi şimdi ülke içinde isyan çıkarmak yeni tarzı.
Yunan savaş uçakları edirne'nin üzerinden uçsa ve o uçaklar veya uçak indirilse kaç kişi bu duruma tepki gösterir bilmiyorum ama burada suriye ilginç bir şey yapmadı. Kaldıkı uluslararası sularda mavi marmara gibi bir olay olduktan bu olayın büyüyeceği ihtimalide son derece düşüktür. Uluslararası sularda saldırıya uğrayan bir gemi sonucunda hiç bir şey olmadığı gibi suriye sınırları içinde uçan bir uçağın düşmesi sonucunda bir suriye'ye bir yaptırım uygululanması komik kaçar.
(06-23-2012 08:25 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Yunan savaş uçakları edirne'nin üzerinden uçsa ve o uçaklar veya uçak indirilse kaç kişi bu duruma tepki gösterir bilmiyorum ama burada suriye ilginç bir şey yapmadı. Kaldıkı uluslararası sularda mavi marmara gibi bir olay olduktan bu olayın büyüyeceği ihtimalide son derece düşüktür. Uluslararası sularda saldırıya uğrayan bir gemi sonucunda hiç bir şey olmadığı gibi suriye sınırları içinde uçan bir uçağın düşmesi sonucunda bir suriye'ye bir yaptırım uygululanması komik kaçar.
Şöyle düşün israil amerikanın kankası ve bizde nato üyesiyiz israile saldırmamız kankaların hoşuna gitmez ama suriye amerikanın petrol rezervlerine soğuk duş gibi canlandırıcak ilaç araya Türkiye'yi koymak güzel fikir.