Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayarım aşırı ısınıyor ve kapanıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Acer 5738G marka laptopum var altında 2 fanlı ufak sogutucusu var fakat yinede ısınmaktan kurtulamıyorum sıcaklıkları nasıl düşürebilirim ? Isındıktan sonra aniden kapanıyor bide Sad

[Resim: 8kg2p.png]
stok fan küçükse soğutamıyordur haliyle de aşırı ısınmadan dolayı kapanıyor.
tekli büyük fan almıstım ondada sogutamıyorum , olmadı ters cevirip yumurta pişiricem Smile
Bilgisayarın fanını temizlettir sonra işlemciye termal macun sürdür ondan sonra çak formatı bak bakayım o bilgisayar uçmuyor. Smile
bu sıcakta fan yetersiz kalıyor, küçük bir vantilatör almanı öneririm.
Leptobun altına konulan harici fanlardan al derim
(06-23-2012 02:35 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Leptobun altına konulan harici fanlardan al derim

aldım onlardan soğutucu olarak geciyor ama yetmiyor
(06-23-2012 02:36 PM)mixcoo11 Yazılan: [ -> ]
(06-23-2012 02:35 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Leptobun altına konulan harici fanlardan al derim

Üflemeyi dene
(06-23-2012 02:38 PM)M.K Yazılan: [ -> ]
(06-23-2012 02:36 PM)mixcoo11 Yazılan: [ -> ]

Üflemeyi dene

altına buz bile koydum Big Grin
Saç kurutma makinesi çok tatlı bir çözüm oluyor. Soğuk modu var ise kullanabilirsin. Şahsen ben kullandım. Ayrıca fanında bir arıza vardır. Ondan kapanıyrdur. Eğer garantisi varsa 1 Hafta içerisinde değiştirip geri veriyorlar şahsen kendi laptopuma oldu.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler