Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayarım aşırı ısınıyor ve kapanıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Kapanması fandaki arıza değil bilgisayarın aşırı ısıdan dolayı hasar almasını engellemektir
Arkadaş bir saattir anlamadın veya millet sana anlatamadı lanet bilgisayarın fanı ısınıyor ve bilgisayarındaki parçalar yanmasın , zarar görmesin diye kapanıyor otomatik çok yaşadım Acer laptopta zamanında tek çaresi var temizlettirmek içini termal macun sürdürmek yoksa NAH ! düzelir o makine.
Benimkinin markası MSI, 87 derece çıkıyor hiç bir problem yok.
CPU ve GPU yazmıyor kim bilir onlar kaç derece Big Grin
Paraya kıyıp çok iyi bir laptop soğutucusu alacaksın ya da fanları temizlemen gerekiyor eğer bu işlerden anlamıyorsan bilgisayarcıya varsa garantisi servisine götür.
sağolun beyler herkese teşekkür ederim beyfendi
Bilgisayarın,yatağın üstüne falan koyuyosan hava almadığı için,çabuk ısınır.Aynı kasma kardeşimin Pc'sindede oluyordu , ComboFix'i yükledim virüsleri sildim.Cclenar'le çerezleri falan sildim.Birde güç performansını değiştirdim düzeldi.
hadi sende laptop var bende masaüstü var var ısınmadan kapanıyor. 2008'den beri kullanıyorum ama performans anlamında çok iyi. max payne ve skyrim'i maksimumda oynuyorum ama yaklaşık 40cm çapında bir ev vantilatörünü kasanın dibine koyarak =) bazen çalıştırmayı unutuyorum ve küt diye oyun kasmadan yarım saat sonra kapanıyor. Tabi havaların sıcak olmasınında bu ekmeğe yağ sürdüğünü söylemek gerekli.
E tabi yaz geldi doğal nette bi resim görmüştüm adam laptobun işlemci tarafındaki plastiği kesip alıyo yerine fan yapıştırıyo felan Big Grin ama şunu dene ıslak mendil felan varsa az su veya kolonya ama az nemlendir mendili soğutucu ve laptop arasına koy kısa sürelik işe yarar fanın her zaman soğuk havayı doğru noktaya vediğine dikkat et .
herhangi bir komponentin ısınmasını engellemek için illa soğuk hava göndermek gerekmez. normal oda ceryanı bile yeterlidir. Mühim olan ısı kaynağından çıkan bilmem kaç Joule enerjinin başka yerlere kaydırılmasıdır. Bunun için daha sıcak bir hava akımı ( oda sıcaklığından ) dahi kullanılabilir. Yeter ki bir hava akımı gelip oradaki ısıyı taşısın. Soğutmak birincil amaç olmak zorunda değil.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler