Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: NXBoomer Can Abi Bakarmısın.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
oncelıkle abı benım 1. listede adım vardı power lwl dıye 1 kac gun sonra onursuzlar lıstesı paylasıldı ve ban yedıler o ban yıyenlerın hepsı nerdeyse 1. lıstede var ama benım adım yok bu demek oluyorkı ben temızemı cıktım onu dıyorum abi .

yoksa sonra mı ban yıyıcem onu bı acıklarmısın rıca etsem abi
eger ban yıceksem yenı carıma ıtem duzeyım yemıceksem bu carıma item cekeyım

nick : trcrystal
Yarısını Buna Çek , Yarisini da Yeni Çara :O
paraya yazık dusundum ya Big Grin ama bılgı verılse bı bana ıyı olucak Smile korkuyorum sımdı cekerım banlanır bosa gıder dıye Smile hani o 1. lısteden temıze cıkanlarıda soyleseler ona gore cekeyım Smile
Olum sus adam unutmuşsa aklına getirdin kesin ban yiyecen Smile
ya benım ban yıcek bıseyım varsa banlarlardı can abi bi konussa ya .s
Banlanma riski var, listede adın vardı. Kesin birşey söylemiyorum. Opk odasında ss'lerin var çünkü.
(06-22-2012 10:39 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Banlanma riski var, listede adın vardı. Kesin birşey söylemiyorum. Opk odasında ss'lerin var çünkü.

peki abi 27 hazırandan sonra ban yemezsem rahatlaya bılırmıyım . cunku abi ban yıcem korkusu nereye kadar simdi diceksın illagal kasmasaydın felan dıye olsun de canın sagolsun Smile

ama benım anlamadıgım 1 listede oluyom banlananlar lıstesınde yokum hanı ust kurul onaylamadımı acaba bazı kısılerı onlarıda rapor edemıyormusunuz bıze ? hanı su kısıler ban yedı dıye yazıyorsunuz su kısılerde yemedı dıye yazsanız
yuzsuzlugun bukadarı a..
kesın sesınızı adam gıbı yorum atam gelsın msjını atsın tartısma ıstemıyorum yuzsuzsem msj atmıcaksınız bılader
(06-22-2012 11:00 PM)Trcrystal Yazılan: [ -> ]kesın sesınızı adam gıbı yorum atam gelsın msjını atsın tartısma ıstemıyorum yuzsuzsem msj atmıcaksınız bılader

barındırmayın sunu forumda banlasın sunu biri
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler