hadi banlat ben burdayım soru sormakta sucsa banlasınlar hadı bakalım ben burdayım eger yussuzsem mesaj atıp ortalıgı karıstırmıcaksın bılader tamam mı ?
Lan çocuk sen aynı konuyu başka forumda açtın ben altına ss yi koymadım mı? Sen hala banlanmayacağını düşünüyorsan git 50 liralık nxcash çek millete gelmiş atar yapıyor birde forumda sanki hack açan bizmişiz gibi
(06-22-2012 11:28 PM)Kalona Yazılan: [ -> ]Lan çocuk sen aynı konuyu başka forumda açtın ben altına ss yi koymadım mı? Sen hala banlanmayacağını düşünüyorsan git 50 liralık nxcash çek millete gelmiş atar yapıyor birde forumda sanki hack açan bizmişiz gibi
sımdı koysana o ssyı bı ben gormemısım ya .
cocuk vay be buyumuste adam olmuslar hey allahım ya . banlanmazsam eger zaten ban yeseydım yerdım rahat olun sız
Buyur birader al sana ss
![[Resim: wusec5.jpg]](http://i48.tinypic.com/wusec5.jpg)
pazartesiden sonra kullanmayacakmış, aferin ona.
(06-22-2012 11:31 PM)Trcrystal Yazılan: [ -> ] (06-22-2012 11:28 PM)Kalona Yazılan: [ -> ]Lan çocuk sen aynı konuyu başka forumda açtın ben altına ss yi koymadım mı? Sen hala banlanmayacağını düşünüyorsan git 50 liralık nxcash çek millete gelmiş atar yapıyor birde forumda sanki hack açan bizmişiz gibi
sımdı koysana o ssyı bı ben gormemısım ya .
cocuk vay be buyumuste adam olmuslar hey allahım ya . banlanmazsam eger zaten ban yeseydım yerdım rahat olun sız
istanbuldaysan gel iş yerime bir kahvemi iç nasıl büyüdügümü gösterim sana