(06-22-2012 09:30 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Şu script bomba hacki kullanıp damage hacki açan,birde powerlevel kasıp 3 günde 1 nick değiştiren çocukları göremedim daha.
Dur len havlamaya başlarlar şimdi sitenin neşesi kaçar .
(Yavaş yavaş yavrum)
ghostman5720 heman58 llproFuryll bi de xXKaTiLXx listede yok Can abi bunların da konuda hack video ve ss leri var.Bunları da banlarsan sevinirim.
Valla oyun düzene girdi.. Arada böyle oyunun el değiştirmesi lazım demek ki

Şaka bir yana emeklerine sağlık Can.. Umarım böyle devam eder hep

Adamlar goruyo hack diyo yazıyo banlatıyo adalete bak bug yapıyoruz diye adam bize banlatcak
yingyan222yle daha dün oynadık oyunda zevk adıyla bişi kalmadı ii olmuş

llgrieviousll emrebuyukkaraer ^^
Gamersfirstten Nx e geçiş sırasında butun powerlevellar banlandı dıye bılıyordum sanırım opk olanlardan bahsedıyorsun artık opkda kasılmakta power lvel kadar hızlandı

CyNexOn bu haysiyetsizin banlanması iyi olmuş
Teşekkürler Can

Kural 2-) Küfürlü konuşmak, imalı olarak hakaretler kullanmak ve de karşısındaki kişiyi küçük düşürecek davranışlarda bulunmak veya rencide edebilcek davranışlarda bulunmak yasaktır.
(07-05-2012 12:39 PM)bypasa Yazılan: [ -> ]Kural 2-) Küfürlü konuşmak, imalı olarak hakaretler kullanmak ve de karşısındaki kişiyi küçük düşürecek davranışlarda bulunmak veya rencide edebilcek davranışlarda bulunmak yasaktır.
lan adam haysiyetsiz diyor ona bi s-------- yapmıyorsun s--------- senide kuralınıda
(07-05-2012 01:01 PM)kerem1234 Yazılan: [ -> ] (07-05-2012 12:39 PM)bypasa Yazılan: [ -> ]Kural 2-) Küfürlü konuşmak, imalı olarak hakaretler kullanmak ve de karşısındaki kişiyi küçük düşürecek davranışlarda bulunmak veya rencide edebilcek davranışlarda bulunmak yasaktır.
lan adam haysiyetsiz diyor ona bi s---------- yapmıyorsun s------senide kuralınıda
Kural 2-)[/b] Küfürlü konuşmak, imalı olarak hakaretler kullanmak ve de karşısındaki kişiyi küçük düşürecek davranışlarda bulunmak veya rencide edebilcek davranışlarda bulunmak yasaktır.-Metin Kandemir
çifte standartlık yapcagına adam gibi işini yap sinirlendirme beni