Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ban listesi [Güncel]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Banlandı.
Oda sayısı 5 ' e de inse 1 ' e de inse biz bize yeteriz . Yeterki hacklar kalmasın .
ya eskiden haftasonları cqc de oda sayısı 200 leri buluyodu arsa alan 2-3 sayfa oda oluyodu

şimdi öylemi arsa alanda en fazla 7-8 oda oluyor.geçen middle a girdim arsa alana bakıyodum baktım bi sayfa dolmuş arkaya geçtim eski günlerim canlandı birde alberon vardı orda ona girdim çok güzel bi duyguydu lan Big Grin
Bizim verdiğimiz raporlar yardımcı oluyormu ?
(06-22-2012 08:35 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]
(06-22-2012 08:29 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Kim?

ctrl+f yap nca ve mvp yaz çıkıyor Big Grin

Ama kesin o takımlarda mı bu banlananlar ? Yeni açılmış üyelikler onlar, çünkü harf büyüklüğü var.
Bilemedim şimdi :|
(06-22-2012 08:58 PM)Tolga Çevik Yazılan: [ -> ]Bizim verdiğimiz raporlar yardımcı oluyormu ?

Zaten çoğu wtr listesinde olan kişiler. Smile Küfür ve bug konusunda şu an sistem karıştı, Ayrı bir yaptırım listesi hazırlanacak onlar için, onu bekliyoruz, o elimize geçince ayrı bir ceza sistemine tabii tutulacaklar. Bu listedekilerin hesapları kalıcı olarak kapatılacak. Diğerleri süreli olarak.
Saol Can koyduğum sslerdeki kişiler ban yemiş
(06-22-2012 09:15 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Saol Can koyduğum sslerdeki kişiler ban yemiş

Senin paylaştığın ss ve videoların çok yardımı dokundu. Teşekkürler Smile
warrock temizleniyor güzel oluyor,, artık eskisi gibi oyuncu yoğunluğunuda bulursa çok güzel olur diyorum..
Şu script bomba hacki kullanıp damage hacki açan,birde powerlevel kasıp 3 günde 1 nick değiştiren çocukları göremedim daha.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler