Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: War Rock oyuncu sayısı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Öncelikle günaydın, oyunun durumu gibi rahatsız edici bir başlık koymak istemedim.

Oyunun durumu hakkında konuşmak istiyorum. Yeni gelen Nexon yönetimini hepimizi beğendik sanırım. Oyunla bebek gibi ilgileniyorlar, sürekli patchler felan. Ban listeleri, BUGLARIN GİDERİLECEK OLMASI vb. herşey istediğimiz yönde gibi görünüyor. Fakat oyun KO' nun boş Pv serverlarına dönmüş. Oynayacak adam yok. 1-2 yıldır az buçuk giriyorum oyuna, 3-4 sene önce 200'lü odaları gören bu oyunda şu an girsem ilk iki sayfadan rahat oda bulurum. Yaz olunca oyuna giren olur, sayı artar ANT' la beraber döneriz dedik. Yaz oldu, tatil oldu bir hareket yok oyunda. Yani bu şekilde giderse clanlar kendi aralarında oynayabilir başka da birşey olmaz gibi görünüyor.
Ben bu konuda görüşlerinizi almak istiyorum.
Charlarını taşıyamamış olanlara bağlamıştık ama hayır gerçektende Hele BG'de oynancak adam kalmamış oynayan 1-2 velette hack zaten .
-Ek olarak Ko'nun boş serverleri gibisi varmı Snake Queen beklerken 2. bi pt olmaması Talos keserken KS Gelmemesi gibi ama bu oyun böyle değil Big Grin
Haklısın Bu Kadar Az Kısı Oda Bulmak Zor Oldu 24 Odanın 4 U Zaten Opk. Hıc Eglence Vermıyor. Bızde Zaten Forum Arasında Oynamaya Basladık
@D3vil
Konunun sapmasını istemiyorum ama kestin bi sq iron neck düştü diyelim. İşe yaramıyor adam yok karşında boş cz Big Grin
sq iron neck ??
(06-21-2012 12:02 PM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ]@D3vil
Konunun sapmasını istemiyorum ama kestin bi sq iron neck düştü diyelim. İşe yaramıyor adam yok karşında boş cz Big Grin

Ko Boş kalmaz o kadar haci satarız Helios'ta +9 CHD Bastı arkadaş 250 TL Temiz para Big Grin
Daha geçen sene bir map gelmiştide 350 odaları görüyorduk şimdi önden oda tutmanın bir aksiyonuda kalmadı Big Grin
Benim için pek sorun olmuyor , arkadaş ortamım fazlasıyla var.Vs atıyoruz bol bol eğer vs bulamazsak birsürü adam var kendi aramızda oynarız (:
Warrock bitti artık
2 yıl önce Bg olsun Uo olsun 2 sayfa hatta 3 sayfa oda olurdu şimdi 2 oda zar zor çıkıyo
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler