Arkadaşlar Eskilerwe Göre Warrock Kalmadı Bende Kendim Diyordum Yazın Tavan Yapar Diye ancak Hiç İlerleme Yok Bunun Sebebini Bende Merak Ediyorum

Su bir gercek ki artık eskisi gibi olmayacak oyun. Nexon daha yeni aldığı ici ilgi gösteriyor. 2 bilemedik 3 sene sonra oyun patates olur.
Hack injector kodları artık bütün forumlarda var. Googleye yazsanız bile eacaklar bulabilirsiniz. Yeni patch geldiginde ezenin exenin versiyon ve port numarası değiştirilir. Kodlar hazir olduğu icin sadece port ve versiyon değiştirmek yeterlidir. Bunları bulmak acemi icin 10, usta icin 2 dakika sürer. Hex... ( ismini yazmayacağım) programı ile exeler açılır ve Hex.... Numara kodlarını bilen herkes rahatlıkla bulur.
Özetle, eskiden 326 numaralı odayı aldığımı bilirim, simdi iste 35'den fazla çıktığımı görmedim.
Dün Can oyun açıldı dediği an girdim ve sadece 4 cqc odasına girdim. 4 odada da en az 1 Hack vardı.
Kısacası, isterlerse bu oyunada lv jump eventi yapsınlar, yine oyuncu toplayamazlar…
İcimi tam dökmedim. Telefondan yazıyorum ve disaridaym. Bu anlattıklarım, anlatacaklarımın fragmanı diyebiliriz

(06-21-2012 12:39 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Daha geçen sene bir map gelmiştide 350 odaları görüyorduk şimdi önden oda tutmanın bir aksiyonuda kalmadı 
2008de ilk 10 sıradan bir oda tutmak için millet kavga ediyordu ya

Wolfteam de bile dünyanın serverı var ve her serverda 200 den fazla oda var o saçma oyuna bile bu kadar ilgi gösteriyorlar nedense.
2010'da server cogu zaman full olurdu +300 odalar oluyodu simdi 100ü zor geciyor.
Genelde maç yaparız veya aramızda oynarız, o açıdan MvP için sorun teşkil etmiyor diyebilirim.
Dün gireyim dedim, girdim. Ve; oyuncu sayısı o kadar az ki, oyun oynanılamaz hale gelmiş.
Yeni çocuklar bilmez eskiden ilk 10 daki odalar bildigin satılırdı. Çünkü oda kurunca 150 civarı bir sırada oda gelirdi. 400 g1 e oda alanı gördüğümü bilirim

Uyumazdık yahu ilk sayfadaki odalar için bugdan dolayımıdır nedir 0. oda gelince sevinçten bağırırdım , oyun çok güzel ama hack olmasa...