Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni 1 TL
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Bence Atatürk ulu önderimizin resmini paraya koymamaları gayet iyi cebine sokan var çorabının arasına sokan var yere atan var sonuçta mantıklı düşünün az herşeye muhalefet olmayın.
Edit: Daha düzgün ve daha nazik bir şekilde yorumunu yazarsan iyi olur.
Bir daha böyle bir durumla karşılaştığım vakit gerekli işlemleri yapmak zorunda kalacağım.
Bunlar hatıra paraları bazı özel günlerde özel organizasyonlarda bastırılır boşuna atarlanmayın,kalıcı değildir fazla önemsenecek bi durum yok.
Hemen ortaya çıktı andavallar, haydi hayırlısı.
(06-20-2012 08:20 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]
(06-20-2012 08:05 PM)Plzmakafa Yazılan: [ -> ]Nasıl gayet iyi bizi buralara getirmiş atatürkün resmini nasıl çıkartırlar yemişimtürkçe olimpiyatlarını AngryAngryAngrybeyfendibeyfendim045.gifm045.gif

Plzma Dediğini Tebrik Ederim. O Parayı Icat Eden Ataturke Karsı Cıkanlardandır Kesın !AngryAngryAngry

Dediğin çok doğru mert
Şimdi bilip bilmeden yaygara yapmayı bırakın olimpiyatlara özel yapıldı gerçek para değil piyasada yok o para.
(06-21-2012 08:41 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Şimdi bilip bilmeden yaygara yapmayı bırakın olimpiyatlara özel yapıldı gerçek para değil piyasada yok o para.

Dostum Bende Var Bi Tane Onlardan Wink
(06-21-2012 09:24 AM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]
(06-21-2012 08:41 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Şimdi bilip bilmeden yaygara yapmayı bırakın olimpiyatlara özel yapıldı gerçek para değil piyasada yok o para.

git bakkala ver o parayla birsey almaya calıs bakkalın tepkisini gel burda anlat bize
(06-21-2012 09:41 AM)sukru* Yazılan: [ -> ]
(06-21-2012 09:24 AM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]

git bakkala ver o parayla birsey almaya calıs bakkalın tepkisini gel burda anlat bize
Verilecek en iyi cevap bu olurdu herhalde iyi güldüm kardeşim yapıştırmıssın tokadı Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler