Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni 1 TL
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Buyrun Yeni ATATÜRKSÜZ 1 TL Umarım Beğenirsiniz (! Angry)

[Resim: 8cct7.jpg]
Eski paramıza kurban olsunlar.

Ben olaya uzak kaldım biraz neden Türkçe olimpiyatları Kurtuluş Savaşını filan koysak olmaz mı Sad
Ga-gayet iyi.
Nasıl gayet iyi bizi buralara getirmiş atatürkün resmini nasıl çıkartırlar yemişimtürkçe olimpiyatlarını AngryAngryAngrybeyfendibeyfendim045.gifm045.gif
Kullananı...
o olimpiyat için basılmıs bir para ama yine basılmaması daha iyi olurdu
(06-20-2012 08:08 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Kullananı...

Bu para çıktığında asıl kullanmada göreyim. Smile Memnun kalmasak da mecburen kullanılır.
Bildiğim kadarıyla hatıra amaçlı basılan bu para piyasaya sürülmedi Atatürk'ün portresinin olduğu yüzün kaldırılması ayrı bir rezillik zaten ama 1 TL yazan yüzüde kaldırsalar saçma olur bilemedim şimdi.
Ulan Şimdide paranın üstünden resmini kaldırtıyorlar. Sonrada Neymiş Efendim Kürşat Siyaset Yapıyormuş bunun Neresi Siyaset Her Şey Apaçık Ortada?
(06-20-2012 08:05 PM)Plzmakafa Yazılan: [ -> ]Nasıl gayet iyi bizi buralara getirmiş atatürkün resmini nasıl çıkartırlar yemişimtürkçe olimpiyatlarını AngryAngryAngrybeyfendibeyfendim045.gifm045.gif

Plzma Dediğini Tebrik Ederim. O Parayı Icat Eden Ataturke Karsı Cıkanlardandır Kesın !AngryAngryAngry
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler