Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: forumda , küfür vs serbest mi ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
açılan birkaç konuya baktım. üsluplar iyice bozulmuş.
ben bi konuda tartışmada ''ger.zekalı gibi bi laf dediğim için 1 hafta girememiştim foruma.
forumla ilgili ŞİKAYET ! konuları açamıyorum nedene. herneyse.
bikaç kez , küfür edenleri şikayet ettim . fakat sadece yorumu düzelendi .
ama ben bi laf edince , 1 hafta ban.

forum yöneticileri adil davransınlar bi zahmet .
bu forumda bir kişi ,'' adam kayırma var,'' dediğinde , aslan kesiliyorsunuz .
hayırlısı.
Hayır değil. Şikayet ettiğiniz zaman gerekli uygulamayı yapıyoruz.
Sana bana yasak...
Forumda kesinlikle adam kayırma söz konusu değildir.Hele forumumuz dan bir admin çıktıktan sonra daha da dikkatli olmaya çalışıyoruz.Küfür'e argo'ya vb. şeylere kesinlikle taviz vermeyiz.
şimdi sen biz pkk ya küfür ettik buna mı kızıyosun
Alican bey. görelim bakalım gerekli uygulamayı .

bize 1 hafta ban , onlara ise düzeltme yapılıyordu dimi ?
(06-19-2012 11:11 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]şimdi sen biz pkk ya küfür ettik buna mı kızıyosun

tabiki hayır. o konuda yorum yaptım kardeşim konuya bakarsan görürsün. Smile
Emre bey, sabah şikayet yaptığınız zaman gerekli uygulamayı yaptım. O konuda içiniz rahat olabilir.
(06-19-2012 11:11 AM)darkestforce35 Yazılan: [ -> ]Alican bey. görelim bakalım gerekli uygulamayı .

bize 1 hafta ban , onlara ise düzeltme yapılıyordu dimi ?
(06-19-2012 11:11 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]şimdi sen biz pkk ya küfür ettik buna mı kızıyosun

tabiki hayır. o konuda yorum yaptım kardeşim konuya bakarsan görürsün. Smile

o zaman forumun hangi köşesinde küfür gördünde sitem ediyosun banada gösterirmisin o küfürü
(06-19-2012 11:11 AM)Can Doğan Yazılan: [ -> ]Forumda kesinlikle adam kayırma söz konusu değildir.Hele forumumuz dan bir admin çıktıktan sonra daha da dikkatli olmaya çalışıyoruz.Küfür'e argo'ya vb. şeylere kesinlikle taviz vermeyiz.

Neyin kafası bu aga söyle bizde haplanalım öyle koyu mavi yazmalar felan
(06-19-2012 11:14 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]o zaman forumun hangi köşesinde küfür gördünde sitem ediyosun banada gösterirmisin o küfürü

Laga luga yapacağına konuları takip etsene... Sana rehberlik mi yapacağız?

İlgili kişiler(yöneticiler) olayı anladı ve gerekli cevabı veriyor.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler