Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: forumda , küfür vs serbest mi ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Evet küfür ettim 8 askerimizi şehit 8 anayı gözü yaşlı bırakan çok sayın terör örgütü mensuplarına onun bunun cocuğu diye hitap ettim içimden bir o kadarı daha geçti ama bir tepki olarak bu kelimeleri sarfettim gene olsa gene söverim.
(06-19-2012 11:21 AM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]
(06-19-2012 11:11 AM)Can Doğan Yazılan: [ -> ]Forumda kesinlikle adam kayırma söz konusu değildir.Hele forumumuz dan bir admin çıktıktan sonra daha da dikkatli olmaya çalışıyoruz.Küfür'e argo'ya vb. şeylere kesinlikle taviz vermeyiz.

Neyin kafası bu aga söyle bizde haplanalım öyle koyu mavi yazmalar felan

Adam sana neyin ne olduğunu anlatmış. Doğru olanı söylemiş, gerekeni yapmış. Ne diye tersleniyorsun onu anlamadım.
(06-19-2012 11:21 AM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]
(06-19-2012 11:11 AM)Can Doğan Yazılan: [ -> ]Forumda kesinlikle adam kayırma söz konusu değildir.Hele forumumuz dan bir admin çıktıktan sonra daha da dikkatli olmaya çalışıyoruz.Küfür'e argo'ya vb. şeylere kesinlikle taviz vermeyiz.

Neyin kafası bu aga söyle bizde haplanalım öyle koyu mavi yazmalar felan

Mavi hap ?
Küfür bilmem ne olduğunda bizzat yetkililere Ö.M. den yollayabilirsiniz.Gerekli ceza'yı vereceğiz.
(06-19-2012 11:22 AM)M.K Yazılan: [ -> ]Evet küfür ettim 8 askerimizi şehit 8 anayı gözü yaşlı bırakan çok sayın terör örgütü mensuplarına onun bunun cocuğu diye hitap ettim içimden bir o kadarı daha geçti ama bir tepki olarak bu kelimeleri sarfettim gene olsa gene söverim.

kardeşim hala anlamıyormusun ? şehit askerlerimizin konusunda yorum yaptım zaten . o konudaki küfürden şikayetçi değilim. bende ederim . cezam neyse de çekerim. ama klavyede , buraya küfür yazarsamda birşey değiştiremicek. çünkü bir başlarsam , sınırsız ban Big Grin
Alican bey. dediğim de buydu işte. ben , bir üyeyle tartışmada ''ge..zekalı'' dediğim için 1 hafta ban verdiniz.
fakat bu adamı , bu konuyuda sayarsak , en az 3-4 kere , daha önceden bildirdim. ama aynı tas aynı hamam.
sadece mesajı düzenliyorsunuz. keşke bana da ban yerine , mesajımı düzenleseydiniz.
(06-19-2012 11:21 AM)BuRi Yazılan: [ -> ]
(06-19-2012 11:14 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]o zaman forumun hangi köşesinde küfür gördünde sitem ediyosun banada gösterirmisin o küfürü

Laga luga yapacağına konuları takip etsene... Sana rehberlik mi yapacağız?

İlgili kişiler(yöneticiler) olayı anladı ve gerekli cevabı veriyor.

Uğur'un konusunu biliyorum.Fakat ben arkadaşın başka bir konudan bahsettiğini sanıyordum.

Bilmem farkındamısın ama sürekli birilerine sataşma çabası içindesin.
herkese yasak ...
Arkadaş bu yorumu dile getirmiş.

(06-19-2012 11:43 AM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]o.çocukları pkk Allah bütün pkklıların ve yandaşlarının belasını versin.Şehitlerimizin ailelerine başsağlığı diliyorum

(06-19-2012 12:00 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]1e5 gitse çoktaaaan kökü kurumuştu bu p.çlerin ha sen imralı köpeğini asmassan böyle g.tleri kalkar devlet bize dokunamıyor nasıl olsa der.
Herkes kendi işine baksın moderatörlerimiz kişisel insiyatif kullanabilir Misal sana gerizekalı dediğin için değil forum huzurunu bozup dostluk ve kardeşlik ortamını zedelediğin için ban atmış olabilir yada olmayadabilir Genede onlarda insan robot değil herkese fix sabit bir ceza veremeyebilir Eğer bir moderatörün haksızlık yaptığını düşünüyorsanız böyle konular açmak yerine kırmızı isimli yöneticilere mesaj atıp haksızlığa uğradığınızı dile getirebilirsiniz hadi şimdi dağılın.
(06-19-2012 12:31 PM)Oğuz ÖZ Yazılan: [ -> ]Arkadaş bu yorumu dile getirmiş.

(06-19-2012 11:43 AM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]o.çocukları pkk Allah bütün pkklıların ve yandaşlarının belasını versin.Şehitlerimizin ailelerine başsağlığı diliyorum

(06-19-2012 12:00 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]1e5 gitse çoktaaaan kökü kurumuştu bu p.çlerin ha sen imralı köpeğini asmassan böyle g.tleri kalkar devlet bize dokunamıyor nasıl olsa der.

işte böyle konularda mesajları düzenleriz.
(06-19-2012 12:42 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Herkes kendi işine baksın moderatörlerimiz kişisel insiyatif kullanabilir Misal sana gerizekalı dediğin için değil forum huzurunu bozup dostluk ve kardeşlik ortamını zedelediğin için ban atmış olabilir yada olmayadabilir Genede onlarda insan robot değil herkese fix sabit bir ceza veremeyebilir Eğer bir moderatörün haksızlık yaptığını düşünüyorsanız böyle konular açmak yerine kırmızı isimli yöneticilere mesaj atıp haksızlığa uğradığınızı dile getirebilirsiniz hadi şimdi dağılın.

Ergen genç.

Arkadaş bir konu açmış böyle böyle bir durum var acaba neden bana haksızlık yapıldı diye..
Yetkililerde çok rahat cevap vermişler, bende konu açan kişinin demek istediği yorumları buldum cevap olarak attım. Neyin kafasını yaşıyorsun bu kadar anlamıyorum açıkcası.

Ayrıca şuna 1 hafta ceza, buna 3 gün ceza vereyim diye bir kural yok. Böyle bir şey de yapamazlar.(Yapılan haksızlığın derecesini bilemem.) Zaten o kırmızı dediğin adminler de bunu biliyordur, panelde her şey mevcut.

Birde bu o tür mesajlarda düzeltme yapıyorlarmış, bir ceza sistemi yokmuş. Can' ın dediği gibi. Demek ki sen 1 hafta cezayı şahışa küfürden almışsın yada her ne yaptıysan. Oradaki argo laflar sitem, nefret sonrası oluşan kelimeler
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler