Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yaz Tatili
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba arkadaşlar,

Yarın Çanakkale-Assos'a gitmeyi düşünüyorum.Haziran ayı olduğu için
kolaylıkla yer bulabilirim.Ama deniz soğuk galiba Smile Bana gitmem için bir yer önerirmisiniz Smile Aşırı insan olmaması gerekiyor Smile Gittiğim yerler:

Çanakkale - Assos
Ege - Sarımsaklı
Antalya - Bodrum
Ege - Altınoluk

Son 4 yıldır buralara gittim Smile Önerebileceğiniz başka yer varmı ?
ormanlık bir yerde tatili denize değişmem victory.gif
şöyle söyliyim bodrum da yahsi diye bi yer var hatta ben suan yahşideyim 10 numara deniz sıcaklığı süper nem çok az hava bunaltıcı değil suda hayatta yosun bulamassın bulursan yüzüme tükür daha sonra fazla insan yok yahsiye zaten yerliler geliyor daha ne diyim ki özellikle viras ve levent adında iki otel var denize 10 adım
Sarımsaklı güzeldir ya baya tenhadı geçen sene gittiğimde.
Otel olacak, açık büfe olacak, karı kız olacak, rus olacak, fransız olacak, alkol koması olacak, sigara olacak, deniz kenarında sızıp kalmak olacak. Tatilin amacı bu zaten. Gençsin tadını çıkar.
Datcaya gidebilirsin sakin yerdir.(Mugla) Fethiyenin guneyinde ıssız yerler var.Antalya-Kas da sakin guzel yerdir dogal guzelligi saglam.Bu arada umarım Bodrumu Antalyada diye yazmamıssındır.
Çeşme çok güzel yer .Ayvalıkta güzel yerdir
(06-16-2012 07:30 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]Datcaya gidebilirsin sakin yerdir.(Mugla) Fethiyenin guneyinde ıssız yerler var.Antalya-Kas da sakin guzel yerdir dogal guzelligi saglam.Bu arada umarım Bodrumu Antalyada diye yazmamıssındır.

Açıkcası antalyalı biri olsamda antalyayı hayatta önermem o kadar cok nem varki nemi gectim aksamları sivrisinek uyku uyutturmuyo ne kadar evi kapalı tutsanda bi yerden giriyor yani memleketimi önermiyorum düşün o derece
Pardon Sarımsaklı yazmışsın görmemişim.
Çanakkale'ye yakın Erikli var.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler