Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yaz Tatili
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
İzmir-Çeşme'ye gel ağırlayayım seni Smile
Kıbrıs'a gel Wink
(06-16-2012 07:30 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Otel olacak, açık büfe olacak, karı kız olacak, rus olacak, fransız olacak, alkol koması olacak, sigara olacak, deniz kenarında sızıp kalmak olacak. Tatilin amacı bu zaten. Gençsin tadını çıkar.

Kadrinin götürdüğü yere git.
(06-16-2012 08:54 PM)CHUCKKK Yazılan: [ -> ]Armutlu tatil köyünü dene.

denizi pis oranın ya 2 günde bir deniz anaları basıyor.Bir kere bir dalga geldi 1.80 boyum var zıpladığım halde hala yarım metre yukarımdaydı gemi gibi alabora etmişti beni Big Grin
(06-16-2012 10:39 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]
(06-16-2012 08:54 PM)CHUCKKK Yazılan: [ -> ]Armutlu tatil köyünü dene.

denizi pis oranın ya 2 günde bir deniz anaları basıyor.Bir kere bir dalga geldi 1.80 boyum var zıpladığım halde hala yarım metre yukarımdaydı gemi gibi alabora etmişti beni Big Grin

haha Big Grin
Antalya incekum doğal tatil için eşsiz bir yer ancak ben gece yatamadım sivrisineklerden. 3 sene önce filan gidip kamp yapmıştık, hala var mı bilmiyorum ama Paintball filan vardı Smile
(06-16-2012 07:30 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Otel olacak, açık büfe olacak, karı kız olacak, rus olacak, fransız olacak, alkol koması olacak, sigara olacak, deniz kenarında sızıp kalmak olacak. Tatilin amacı bu zaten. Gençsin tadını çıkar.

bak imzanada baktım sende takke takda sende adam ol
Gelibolu /Saros Körfezi /Güneyli Köyü DOST
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler