(06-17-2012 12:17 AM)berkant611 Yazılan: [ -> ]Yok be kanka olmuşlar 2 kişiliksiz birbirini bulmuş.
Bende balistic ustası pro falan zannediyodum psiko yu nerdeee o da hacker 
bilmeden konuşma berkant adamla kanka olduğum falan yok eskiden tanırdım darksararı o kadar kankalığım falan yokkk. balisstiğide ii kullanıyorum.. balistik için 500000 dinar harcadım bilen bilir...
Atılmıyor diye bir açıklama yok. Oyun lobisinde bug kalktıktan sonra herkes atılır. Oyun içerisinde sadece son round'larda atmak mümkün olmuyor. Onun için savunmanız baştan yalan içeriyor.
(06-16-2012 06:59 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]bana gıcık oluyor o bende inatla onun odalarına giriyorum dalga geçiyorum eski hackersın falan diyorum ama hala devam ediyomuş bu konuyu gördüğüm iyi oldu dalgamı geçicem yine onunla 
KARDEŞİM BU OYUNU İLK DEFA OYNAYAN ADAM DEĞİLİZ.
açıkcası bu düşüncen de beni üzdü. tanıyan tanır. hiç bir zaman hacki savunmuş yada psikoiz le hack kullanmış değilim. yapılan karalamada payı geçenlere de bravo
(06-17-2012 09:49 AM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Atılmıyor diye bir açıklama yok. Oyun lobisinde bug kalktıktan sonra herkes atılır. Oyun içerisinde sadece son round'larda atmak mümkün olmuyor. Onun için savunmanız baştan yalan içeriyor.
peki atılmıyoır diye bir açıklama yoksa neden oyuna başlamıyorumda atılmıyor diye bir savunma yapıyorum. nunun bir açıklaması yok mu . çekilen ss leri ii ce incelemenizi rica ediyorum. o adamla oyuna başlamadım daha yeni oldu zaten bu olay. odamıza girdi oyun bitti sonra atmayı denedim olmadı ama 2 dk sonra kendi çıktı... yeterince açıklayıcı oldu sanırım.. sirleader e paylaştıkları için teşekkür edşyorum ayrıca..
(06-16-2012 10:21 PM)cevdetbiray Yazılan: [ -> ]Geçen gün bana hack deyip tw istedi psikoiz twyi verdim tw'm bozuk şimdi deyip kaçtı 
böyle bir şeyde mumkun değil sen tw vermemişsindir. tw isteyen adam tw bozuk demez. sadece o an tw yuklu değildir
(06-17-2012 09:47 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]http://forum.warrocktr.com/Konu-Psikoiz-...B1kt%C4%B1
Daha neyi inkar ediyorsun? İkir esimde ps değil.
En son resme bakılırsa hani kakanı yapmışsın üstüne de kürdan dikiyorsun.
o resim hakkında çok açıklama yaptım alican gerek duymuyorum açıklamalara ama sadece şunu söylicem 10 yaşındaki çocuğa sorsan photo shop olduğunu söler sana
1. omuz yönü ve crosun olması gereken yere bak
2. hiçbir hack de cros şekli o şekilde gözükmez
3. Psikoiz de hiç bir zaman hack açılmadı warrockstats a gir ve bak
Gerisini sizin yorumlarınıza bırakıyorum arkadaşlar...