Oyun bu hallere geldi insan bir OPK hacki neden korur neden onla takılır.
Middle_East sunucusuna geçtiler yine aynı odadalar tesadüf olmaz heralde ?
http://forum.warrocktr.com/Konu-06fahoca...=06fahocan
Daha önceki konumdada belirtmiştim İkisinin birlikte takıldığını ve 06fahocanın hack videosuda vardır.Ticket sistemi geldiğinde ticketimide atacağım bunlarla oyun oynanmaz.
Konuyu yanlış yere açtıysam kusura kalmayınız.
Bir insan bu kadar kişiliksiz bir pislik olamaz yüzsüz herif allah belasını verir inşallah.
bana gıcık oluyor o bende inatla onun odalarına giriyorum dalga geçiyorum eski hackersın falan diyorum ama hala devam ediyomuş bu konuyu gördüğüm iyi oldu dalgamı geçicem yine onunla

Arada BG Uğrar , Pro Zannederdim Heyt Be Olaya Bak.
Vallaha ben faho'nun veya psiko'nun hack olduğunu bilmemde ordaki wepshooter mıdır nedir onun kadar karaktersiz bir player görmedim her odada anama bacıma sövüyor hacker diyor bu adamı kesinlikle tutmayın odalarda .
Gerekli incelemeler yapılacaktır. Hack kullanan fahocan ceza alır, psiko da yakalanırsa cezasını çeker. Teşekkürler.
(06-16-2012 07:49 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Gerekli incelemeler yapılacaktır. Hack kullanan fahocan ceza alır, psiko da yakalanırsa cezasını çeker. Teşekkürler.
Peki sadece ss ilemi ban olacak cunku bunun onu boyle kesilmez eskisi gibi punkbuster gibi bir onleyici eklenicekmi oyuna
Oyun hackshield ile anlaşmalı, punkbuster sistemi için bir şey demem yanlış olur. Sadece ss yoluyla değil tabii ki merak etmeyin, gerekli uyarılar sisteme zaten giriyor. Hack açan kişi eninde sonunda ban yiyor.
fahocan kesinlikle hack ve psikoiz atmıyor arkadaşlar sanırım