Oyunda hacklerle ilgili bir kaç sorum olcak.
1.Şimdi ban sistemi ne zaman devreye giriyor ve ne zamandan itibaren charlar banlanacak
2. Oyunda bir çok kişi 27 hazirandan sonra hack vb seylerın olmayacagını soyluoyor bazı opklarda 27 sıne kadar opk ypacaklarını soyluyor ayın 27 sınde ne olcak?
3.OPk odalarında opk yapanlar var birde sadece girip kasanlar var herkesmı ban yıcek sadece opk acanlarmı.
(06-16-2012 05:03 PM)4evermaqe Yazılan: [ -> ]Oyunda hacklerle ilgili bir kaç sorum olcak.
1.Şimdi ban sistemi ne zaman devreye giriyor ve ne zamandan itibaren charlar banlanacak
2. Oyunda bir çok kişi 27 hazirandan sonra hack vb seylerın olmayacagını soyluoyor bazı opklarda 27 sıne kadar opk ypacaklarını soyluyor ayın 27 sınde ne olcak?
3.OPk odalarında opk yapanlar var birde sadece girip kasanlar var herkesmı ban yıcek sadece opk acanlarmı.
Sonra Tersliyor Diyorlar Ama Arkadaşlar Sizede Birşey Çağrıştırdımı ?
" 3.OPk odalarında opk yapanlar var birde sadece girip kasanlar var herkesmı ban yıcek sadece opk acanlarmı."
(06-16-2012 05:06 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ] (06-16-2012 05:03 PM)4evermaqe Yazılan: [ -> ]Oyunda hacklerle ilgili bir kaç sorum olcak.
" 3.OPk odalarında opk yapanlar var birde sadece girip kasanlar var herkesmı ban yıcek sadece opk acanlarmı."
Aynı şeyi yazacaktım

Tercümesi: Admin kardeş ben afk kasacam ban yermiyim ?
adam gibi soru soruyorum merak ettiğim için bilginiz varsa konusun. sizde ne çagrıstırıyor ne cagrıstırmıor benı ılgılendırmıyor. sadece oyunda opk ıle kasan bir suru ınsan var ondan kac ksı goryom odalarda 50-60 lvl hala opk ıle kasıor o yuzden sordum.
Sorularına bayıldım.

Ulan şu oyunu ne için oynuyorsunuz anlamıyorum. Zevk, eğlence, dostluk için oynayın. Bırakın bu işleri, öyle hızlı hızlı kasıp, yüksek rütbe olmak elinize bi' şey geçirmez. Elinize geçen tek şey zaman kaybıdır. OK?
Gelelim açtığın konuyu açmaya; niye gardaş afk mı kascan?
(06-16-2012 05:06 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ] (06-16-2012 05:03 PM)4evermaqe Yazılan: [ -> ]Oyunda hacklerle ilgili bir kaç sorum olcak.
Opkcı detected

OPK FLN KASACAGIM YOK ZATEN OYUNUDA BIRAKCAM SADECE Bİ MERAK OYUNDA MONTONA DİYE BİRİ VAR MESALA ORNEK ADAM 54 LVLE KADAR OPK ILE KASTI BUGUN GORDUM HALA OPK KASIOR KENDI BILE ACIYOR OPK ONDAN KONUYU ACTIM
(06-16-2012 05:18 PM)4evermaqe Yazılan: [ -> ]OPK FLN KASACAGIM YOK ZATEN OYUNUDA BIRAKCAM SADECE Bİ MERAK OYUNDA MONTONA DİYE BİRİ VAR MESALA ORNEK ADAM 54 LVLE KADAR OPK ILE KASTI BUGUN GORDUM HALA OPK KASIOR KENDI BILE ACIYOR OPK ONDAN KONUYU ACTIM
Biz çok gördük öyle kasan oyuncuları, sırasıyla hesapları kapandı.