Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: NXBoomer ( CAN ) Bakar mısın ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(06-16-2012 06:14 PM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ]Şunu söyleyebilirim, CS de modeme reset attığında IP ban yediğin servera girebiliyosun.

Statik Ip vardır , Dinamik Ip vardır csde yediğin ban Dinamik yani geçici Ip ye uygulandığı için modem res atınca tekrar aynı servere girersin ama statik Ip'ni banlarlarsa bideha unut sen o oyunu internet hattını komple değiştirmeden giremezsin.
(06-16-2012 06:05 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]
(06-16-2012 06:02 PM)edizgorkemakinci Yazılan: [ -> ]
(06-16-2012 05:41 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Sadece ban değil üstüne ip ban da geliyor. Smile

Sabit IP kullananlar bir daha giremeyecek ama ya kullanmayanlar? Ss.gif

Bu işin sabiti, değişeni yok. Benim bildiğim ip ban yiyen bir kişi bir daha giremez.

Dostum Bizim Türk İnsanı Bu İşte Çakaldır Bilirsin Proxy'lede Girer Wink Mac Adresine Bann Atmadığın Sürece Girer Yine Çakallar
(06-16-2012 06:38 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]
(06-16-2012 06:05 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]
(06-16-2012 06:02 PM)edizgorkemakinci Yazılan: [ -> ]
(06-16-2012 05:41 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Sadece ban değil üstüne ip ban da geliyor. Smile

Sabit IP kullananlar bir daha giremeyecek ama ya kullanmayanlar? Ss.gif

Bu işin sabiti, değişeni yok. Benim bildiğim ip ban yiyen bir kişi bir daha giremez.

Dostum Bizim Türk İnsanı Bu İşte Çakaldır Bilirsin Proxy'lede Girer Wink Mac Adresine Bann Atmadığın Sürece Girer Yine Çakallar

Bknz: Mac adres changer Big Grin
İp banin tek dalgasi aynı ip giren hesaplarin hepsinin banlanmasi yoksa oyuna ip degistirip yeni charla devam eder
OPK odasında opk hack kullanan kişilerin hesapları sınırsız banlanacaktır. OPK odasında, power level kasan, haksız kazanç sağlayan kişilerin hesapları 0'lanacaktır. Dinar, level. OPK odalarına girmeyin!
Sağol Can Abi
yen char kurunca p90 ret geliyor ya bunun çözümünü bana aktarın lütfen pls
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler