Küçük haritaya bakın sağ alttaki
Bu arada spaceball çok zevksizdi sırf MMO döndürdü oyunu PVP yi iç haritaya çevirdik arkadaş PVP'deyken gittim çay doldurdum ya
sıkıldım çıktım 25-0 MMO önde şuan
![[Resim: adszepe.png]](http://img254.imageshack.us/img254/5108/adszepe.png)
Saçma bir şeye benziyor ama haksımıyım ?

(06-15-2012 08:31 PM)bozkartal Yazılan: [ -> ]Saçma bir şeye benziyor ama haksımıyım ? 
yanılıyorsun çok zevkli aslında ama tabi sağlamsan

yoksa çok eziyolar adamı

bu oyun kötü gibi duruyor. bence zaman kaybı , bunu oynayacağına git dışarda futbol bilmem ne oyna

(06-15-2012 08:35 PM)ramboos Yazılan: [ -> ]bu oyun kötü gibi duruyor. bence zaman kaybı , bunu oynayacağına git dışarda futbol bilmem ne oyna 
görünüşüne kesinlikle aldanma derim bir içine girdikçe sarmaya başlıyor bugün acayip eğlendik ts de kahkaha eksik olmadı
edit:youtube'a darkorbit 2012 hunting yada tavsiye ederim izlemeni darkorbit punchline yazıp 1-2 videosunu izlemeni öneririm

Gel Global Avrupa 7 serverine vegam var golimde var gerçi tr1de ama vegayla oynuyorum

PvP'nin arka planımı değişti ya ? Bu arada tr1 de vru şirketindeyim. 1milyar7milyon küsür tp li char varda pek oynamıyorum ya..
Bu arada oyun saçma diyen arkadaşlar için bu oyunu biraz oynadıktan sonra emin olun warrock'a pek girmessiniz arkadaşın dediği gibi şekle aldanmayın.