Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İlluminati-Darkorbit
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(06-15-2012 08:38 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]
(06-15-2012 08:35 PM)ramboos Yazılan: [ -> ]bu oyun kötü gibi duruyor. bence zaman kaybı , bunu oynayacağına git dışarda futbol bilmem ne oyna Big Grin

görünüşüne kesinlikle aldanma derim bir içine girdikçe sarmaya başlıyor bugün acayip eğlendik ts de kahkaha eksik olmadı Big Grin

edit:youtube'a darkorbit 2012 hunting yada tavsiye ederim izlemeni darkorbit punchline yazıp 1-2 videosunu izlemeni öneririm Smile

Tabii ki İzleyeceğim ... Sana Ait Bir Video Varsa Burada Paylaşabilirsin.
Smile
(06-16-2012 11:31 AM)ramboos Yazılan: [ -> ]
(06-15-2012 08:38 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]
(06-15-2012 08:35 PM)ramboos Yazılan: [ -> ]bu oyun kötü gibi duruyor. bence zaman kaybı , bunu oynayacağına git dışarda futbol bilmem ne oyna Big Grin

görünüşüne kesinlikle aldanma derim bir içine girdikçe sarmaya başlıyor bugün acayip eğlendik ts de kahkaha eksik olmadı Big Grin

edit:youtube'a darkorbit 2012 hunting yada tavsiye ederim izlemeni darkorbit punchline yazıp 1-2 videosunu izlemeni öneririm Smile

Tabii ki İzleyeceğim ... Sana Ait Bir Video Varsa Burada Paylaşabilirsin.
Smile

Gemiyi biraz daha adam edeyim kendi videolarımı çekicem bende Smile Şu aralar video kalite sorunumla uğraşmaktayım nasıl daha kaliteli yapabilirim çıkış yolları arıyorum Smile
Önceden Dediğim Gibi Fraps Kullanmalısın. Ben Kullanıyorum 1080 P Video Kayıdı Yapıyor. O Kadar Güzel Çekiyor Ki 5 Dklık Video Bile 2 GB Oluyor.. Sana Bir Video Yollayacağım Kaliteye Bak Fraps İle Çekildi ( Oyun Knight OnLine ) :

http://www.youtube.com/watch?v=7YR_6yDbodY&feature=plcp

720 P İzle Bu Video En Düşük Kalitelerden Biri.. 1080 P ile Kayıt Yapmamış Ama Yinede Kalitesi İyi.
(06-17-2012 12:35 PM)ramboos Yazılan: [ -> ]Önceden Dediğim Gibi Fraps Kullanmalısın. Ben Kullanıyorum 1080 P Video Kayıdı Yapıyor. O Kadar Güzel Çekiyor Ki 5 Dklık Video Bile 2 GB Oluyor.. Sana Bir Video Yollayacağım Kaliteye Bak Fraps İle Çekildi ( Oyun Knight OnLine ) :

http://www.youtube.com/watch?v=7YR_6yDbodY&feature=plcp

720 P İzle Bu Video En Düşük Kalitelerden Biri.. 1080 P ile Kayıt Yapmamış Ama Yinede Kalitesi İyi.

Müsait olduğum ilk anda fraps ile bir deneme yapıcam Smile
Eminim Memnun Olacağından.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler