Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İlluminati-Darkorbit
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Küçük haritaya bakın sağ alttaki Big Grin

Bu arada spaceball çok zevksizdi sırf MMO döndürdü oyunu PVP yi iç haritaya çevirdik arkadaş PVP'deyken gittim çay doldurdum ya Big Grin

sıkıldım çıktım 25-0 MMO önde şuan Big Grin
[Resim: adszepe.png]
Ne bu oyun mu
(06-15-2012 08:28 PM)bozkartal Yazılan: [ -> ]Ne bu oyun mu

evet
Saçma bir şeye benziyor ama haksımıyım ? Big Grin
(06-15-2012 08:31 PM)bozkartal Yazılan: [ -> ]Saçma bir şeye benziyor ama haksımıyım ? Big Grin

yanılıyorsun çok zevkli aslında ama tabi sağlamsan Big Grin yoksa çok eziyolar adamı Smile
bu oyun kötü gibi duruyor. bence zaman kaybı , bunu oynayacağına git dışarda futbol bilmem ne oyna Big Grin
(06-15-2012 08:35 PM)ramboos Yazılan: [ -> ]bu oyun kötü gibi duruyor. bence zaman kaybı , bunu oynayacağına git dışarda futbol bilmem ne oyna Big Grin

görünüşüne kesinlikle aldanma derim bir içine girdikçe sarmaya başlıyor bugün acayip eğlendik ts de kahkaha eksik olmadı Big Grin

edit:youtube'a darkorbit 2012 hunting yada tavsiye ederim izlemeni darkorbit punchline yazıp 1-2 videosunu izlemeni öneririm Smile
Gel Global Avrupa 7 serverine vegam var golimde var gerçi tr1de ama vegayla oynuyorum Smile
PvP'nin arka planımı değişti ya ? Bu arada tr1 de vru şirketindeyim. 1milyar7milyon küsür tp li char varda pek oynamıyorum ya..

Bu arada oyun saçma diyen arkadaşlar için bu oyunu biraz oynadıktan sonra emin olun warrock'a pek girmessiniz arkadaşın dediği gibi şekle aldanmayın.
aga ben oyunu oynuyom iyi çar yokki senle ortak olalımmı iyi kasarım hile açar haritadan atladığı zaman 10k uri gelir
(06-15-2012 08:25 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Küçük haritaya bakın sağ alttaki Big Grin

Bu arada spaceball çok zevksizdi sırf MMO döndürdü oyunu PVP yi iç haritaya çevirdik arkadaş PVP'deyken gittim çay doldurdum ya Big Grin

sıkıldım çıktım 25-0 MMO önde şuan Big Grin
[Resim: adszepe.png]

bence haklısın güzel oyun ama hrp aynı oyunu oynamamalıyız yoksa bi mübled sonra sıkılır bırakırız
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler