Arkadaşlar 24 lwl Carıma Ortak Arıyorum Full item Ortak Arama Sebebim Öyle Kasıp Kasıp Ortaklıkdan Atma Falan Değil,Warrock 27 haziran Yani Büyük Patch'e Kadar Oynamamayı Düşünüyorum Bende Cok Cara Ortaklık Yapdım Ve Bu Yüzden Ortaklıkla İligili Her şeyi Bilirim Sadece Ortak Olacak Kişilerden İstediklerim Şunlar;
Mümkün Olduğunca Kd Düşürmesin
Kesinlikle Hack Kullanmasın En Önemlisi Budur.
Telefon Numarasını face Adresini Vb. Bilgilerini Bana İletmesi
Warrocka Ait Belirli Bir Seviyede Tecrübeye Sahip Olması
Maddi Ve Manevi Destek Çıkması Maddi konuda Çok destek İstemiyorum
Hesabımda Küfürlü Konuşmalar Başkalarıyla Atışmalar Vb. Şeyleri İstemiyorum
Belli galiba rütbemi gercek oyun ici lvl falan sandın ondan ortaklık istedin verdim hani bakıp lvlı kücük görünce geri cıkmısın chardan? Bravo baska biseyde diyemicem yüzsüzlügün bu kadarı.
(06-15-2012 02:39 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Belli galiba rütbemi gercek oyun ici lvl falan sandın ondan ortaklık istedin verdim hani bakıp lvlı kücük görünce geri cıkmısın chardan? Bravo baska biseyde diyemicem yüzsüzlügün bu kadarı.
Aynısını Banada Yaptı Lutfen Arkadasım Senın Derdın Sadece Level.
(06-15-2012 02:39 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Belli galiba rütbemi gercek oyun ici lvl falan sandın ondan ortaklık istedin verdim hani bakıp lvlı kücük görünce geri cıkmısın chardan? Bravo baska biseyde diyemicem yüzsüzlügün bu kadarı.
Başka ne bekliyordun ki bunlardan...
doğru
Gönderen:kursat28
Kime: ƒєαяℓєѕѕℓσя∂мєят
evet kardeşim Doğru ama Cash al bi 5 Liralıkda Olsa Alayım ?
Bana Hıcbırsey Cekmedı Soyledıgıne Bakın Senı Ortagım Yaptım Sende Benı Yap DEdım Yazdıgı Bu Icabına Bakın
Bakın Hepiniz Eleştiriyorsunuz Benim Derdim Lwl Falan Değil Vertual Sana Gelince Mert'e Ve Sana 2nizede Aynı Anda Msj Yolladım çünkü 2nizde Aynı Anda Konu Açmışdınız Biri Olmazsa Biri Diye Düşünmüşdüm,Fakat Sonradan Ortak Olmak İstemedim. Ve Olmadım Ayrıca Eleştirmek İstiyorsanız Telefon İlede Konuşalım Bu Kadar Kendinze Güveniyorsanız Peki Ala Yine Sorayım Sormadan Edemiyorum Siz Kimsinizde Beni Eleştirmeye Kalkıyorsunuz ?
Lwl 'den başka ne olabilir ? Para ihtiyacı duymuyorum demişsin . Ortak arayanların çoğu para konusunda sıkıntı çekiyor .

(06-17-2012 01:31 PM)ramboos Yazılan: [ -> ]Lwl 'den başka ne olabilir ? Para ihtiyacı duymuyorum demişsin . Ortak arayanların çoğu para konusunda sıkıntı çekiyor .
Evet Ben Hala Lafımın Arkasındayım Para Konusunda Sıkıntı Çekmiyorum Ayrıca Siz Olsaydınız 100-150'tl Lik Carı Öyle Bir Lafa Verirmiydiniz He Derki Param Yok Durumum Yok Warrocku Oynarım Çok Desin Telefon Numarasını Versin Ben Yine Lafımın Arkasındayım Para Falan İstemeden Veririm. Güvenimi Kazanması Yeterli.
Ya Tamam Yüz Yüze Görüşebileceğim giresundan bir ortak buldum Bir şeyde çektirmeyeceğim ona cash vb. Hepinizin Bilgisi Olsn.