Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock'da Full İtemli Carıma Ortak Arıyorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadasım ne cektiriceksen cektir beni ilgilendirmez sadece charın sifresini falan verince sen resmen girip cıktın ha sen bana yazsaydın sonra ÖMden *ya charın lvlı falan düsük,olmaz bu iş diye* diye anlardım ama sen hicbirsey yazmadan gittin.
Yazmaya Vaktim Olmadı Tekrardan Özür Dilerim Yapabileceğim Bir şey Yokdu Sad
(06-17-2012 03:06 PM)kursat28 Yazılan: [ -> ]Yazmaya Vaktim Olmadı Tekrardan Özür Dilerim Yapabileceğim Bir şey Yokdu Sad

Kardeşim Kimseyi Eleştirmek İstemem Ama Resmen levelin kadar adamsın diyorsun.
(06-17-2012 03:40 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]
(06-17-2012 03:06 PM)kursat28 Yazılan: [ -> ]Yazmaya Vaktim Olmadı Tekrardan Özür Dilerim Yapabileceğim Bir şey Yokdu Sad

Kardeşim Ben Kimsenin Adamlığını Falan Eleştiremem Bilemem Ben Tekrardan Diyorum Adam Gibi Adam!
(06-17-2012 05:19 PM)kursat28 Yazılan: [ -> ]

Kardeşim Ben Kimsenin Adamlığını Falan Eleştiremem Bilemem Ben Tekrardan Diyorum Adam Gibi Adam!
Ordaki "adam" ı mecazi anlamda kullanmış gibi
(06-17-2012 05:37 PM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]
(06-17-2012 05:19 PM)kursat28 Yazılan: [ -> ]

Ordaki "adam" ı mecazi anlamda kullanmış gibi

Derken ? Ss.gif
Alıntı:kursat28
lan oğlum beni deli etme Var Kaybol Git Ağzımı Bozdurma Lan Benim !

Bak Yasımız Aynı Forumda Yalan Dolan 26 Yazmıssın. Olum Sen Kımsın Lan Smile Ahahaha Guldurme Bizi. Ben Adam Gibi Yaşımı Dogru Duzgun Yazdım. SEN KORKAK BENDEN 1 YAS BUYUKSUN 14 ADAM OL. BUYUKLERDEN KORKUYORSAN FORUMDA ISIN NE YASIM 26 YAZMISSIN. SEN AGZINI AC BENDE BOS DURMAM KARSILIGINI VERIRIM. BANA KIMSE DOKUNMAZSA SESIMI CIKARMAM. AMA HELE BI SOV BENDE BOS DURMAM KARSILIGINI VERİRİM. BİRDE BURDA YAZMISSIN SİZ KİMSİNİZKİ KONUSUYORSUNUZ. HERKESİN KONUSMA OZGURLUGU VAR SENDE BIRAZ OZGUVEN FAZLA KAÇMIŞ. ONU BIRAZCIK AZALT. OZEL MESAJDAN BOYLE MESAJLAR YAZMAYI BILIYORSUN KONU AC ORDAN TARTISALIM BUYUKLERDE GORSUN SENIN NE MAL OLDUGUNU.
(06-17-2012 03:00 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Arkadasım ne cektiriceksen cektir beni ilgilendirmez sadece charın sifresini falan verince sen resmen girip cıktın ha sen bana yazsaydın sonra ÖMden *ya charın lvlı falan düsük,olmaz bu iş diye* diye anlardım ama sen hicbirsey yazmadan gittin.

Abi Bana Onu Bıle Demedi Bana Dediği Yalan Suydu.
Babam Pcyı Sattı Warrocku Bırakıyorum Bidaha Oyuna Gırmıyecem Dedi.
Al Buydu .
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler