Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 8.slot Camo M82 Barrett
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar forumu araştırdım en uygun burasını buldum.8.slot m82 alcam fakat karasızım 1-2 sorum olcak bu silah ile ilgli...Dar alanda etkisi nedir?Kullanılabilirliği varmıdır ? 800 g1 değer mi? Yoksa onun yerine aw50f daha mı iyidir ?
Ama + olarak şöle bi durum daha var aw50f alırsam 3. slota gelcek fakat m82 alırsam 3 slot psg ve 8. slot m82 kullanabilcem...Hangisi daha mantıklıdır? şimdiden tşk ler.
Bi fikri olan yokmudur Smile
m82 barette cqc de kullanılmıyor eğer urban veya battle yapıcaksan al ama cqc oyuncusuysan alma hiç işine yaramaz onun yerine mp7 gold al daha mantıklı
İlla ki 8.Slot'a sniper alacağım diyorsan AI_AW Camo al. Ben şahsen öyle yapıyorum. :F
aw 50 daha iyi tabiki
Ben 3. sloth aw50f 8. sloth camo barrett kullanıyorum ama battle da oynadığım için cqc oynayacaksan aw50f al yada 8. sloth ai-aw
8.slot mp7a1 ve 8.slot m60 var sadece sniper lazım aw50f vardı bitti.şimdi marketplacedeyim bakıp duruyorum bi karar veremedim be ya Sad
dual scorpion al Big Grin mp7 a1 ıde oyundan alırsın 2 sini kullanırsın cqc de Big Grin
medic te tmp cx4storm ve gold mp7a1 var Smile dual scorpionuda alırsam diğer silahları kullanamam mındar olurlar. snipte psg var ama aw50f ile m82 arasında kalmış durumdayım m82 60 gün 8.slot 640 g1 aw50f 3.slot 30 gün 640 g1 ...en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir diyeceğim 3.slot aw50 f 8.slot m82 alcam kurtulcam Big Grin
m82 barrett tankların içindeki vatandaşlara müdahale edebiliyomu? Smile
ben sana medic felsememi söyliyeyim Smile hey ay 30 liraya patlar scorpion al g1 ile bide oyunda mp7a1 kalan parayı sakla yazın exp arttırıcıları çakarsın Wink
l85a1 cqc ci isen,famas yanında olursa birde geçemezler karşına,tabi kullanmasını iyi bilirsen Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler