Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 8.slot Camo M82 Barrett
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
l85a1 famas gold m60 mevcut snip için kara veremedim sadece diğer branşlarımda sorun yok hepsi 8.slotları dahil dizili..ama işte 3. slot aw50 mi ? yoksa 3.slot psg + coma barrett mi tercih yapamadım...şimdi telde bi arkadaşla konuştum camo barrett ile oynayan aw50f yi tercih et dedi bilmiyorum karasızım
ya adama amma çok farklı fıkırlerle bunaltmışsınız arkadaşlar adamın sorusu gayet açık!! arkadaşım hangı maplerde takılıyorsun alcagın sılah ıcın onemlı cqc maplarınde takılıyorsan m82 ısraf senın deyımınle mındar olur=)

ancak cqc yapıyorsan aw50f al daha ıı psg varmış ama sen alıcam dıyorsan ılla =) kolay gelsın ...
sağolasın ama işte benim için sorun burda doğuyor...Kendi fikrimi son kez sölüyorum 1-2 yorum daha alıp kara vercem çok uzatmak istemiyorum çünkü Kısa şöyle açıklıyorum "3.slot 30 günlük psg + 8.slot 60 günlük camo barrett mi ? yoksa 3.slot psg 30 günlük + 3. slot aw50f 30 günlük bumu ?é map konusuda gelince eğer barrett alırsam 60 gün kullancam geniş alanda oynuyacam psg ile dar alanda oynuyacam..ama aw50f alırsam dar geniş farketmeden oynuyacam...olay bundan ibaret.bunun karasızlıgını çekiyorum Smile oynadığım maplar ise hepsi Smile hangisine girersem sorunsuz oynamak istiyorum sniple..
aw50f al diyorum
ama arkadaşım senın olayında çok karışık eğer m82 barett alırsan 60 gun mantıgı su araçları patlatırsın ve 3.slotta psg olur m82 barett oyuncu vurmak için kıttır.. psg kullanırsın ve dıger map lardede psg kullanırsın en ıısı ne bılıo musun benım fıkrım ya 8.slot AI_AW + aug (mukemmel ıkılı budur bence)
yada 8.slot M82 Barett + aug-psg yada AI_AW bunlar mantıklı ama bırıncı soledıgım en ıyısı =)
AW50F aldım arkadaşlar Smile bildiğim bilmediğimden iyidir dedim aw50f yi aldım..Bi dahaki sefere coma barrett alıp hevesimi gidercem ama Smile Yorum yazar herkese teşekkürler.
hayırlısı banada famas retaıl geldı =) gece 2 de yukledım
Çok iyi ya.... bide g1 harcadık ama cod gelmedi onu bilen varmıdır acaba ?
AW50F favorimdir.Baretti genelde awf nin mermisi bitince kullanıyorumSmile
Barett alma derim hassasiyeti çok kötü 1 mermi attıktan sonra 6 sn beklemen lazım.Yatarak kullanılıyor.Ayrıca heli düşüren silah bazen insanlara 2 atıyorSmile
Genelde Battle snip kasarım.

1.slot: knife
2.desert eagle
3.Aw50f
4.k400
6. adrenalin+stamina
8.m82 barett
bende bu şekilde yapmayı düşünüyorum aslında...
1.slot combat knife
2.slot clock
3.slot aw50f-psg
4.slot k400
5.slot flash bang Smile
6.slot adranalin-flash
8.slot coma barrett alsam mı almasam mı diye düşünüyorum Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler