06-11-2012, 12:51 PM
06-11-2012, 12:51 PM
(06-11-2012 12:07 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]elin ingiliz anahtarı tutuyorsa birşeyi söküp takmayı seviyorsan ve fiziğe ilgin varsa ( ders olarak değil genel olarak ) makine mühendisliği gitmen gereken yer. Özellikle otomotiv sektörü, uçak gemi sektörleri ve nicesi makine mühendisliği ana grubunun alt bölümleridir. Özel ilgin yoksa zevk almazsın ve zorlanırsın. Matematiğinde iyi olmalı ve matematiği sevmen gerekli.
elim ingiliz anahtarını bırak,her türlü tamir aletini tutuyor çok şükür ve yaparkende zevk alıyorum.yeteneğimde var bu işlere el işlerini iyi yaparım. fiziği seviyorum.matematiğim şuan zayıf ama çalışmadığımdan zayıf. istesem altını üstüne getiririm matematiğin
otomotiv ve uçak sektöründe çalışmayı isterim açıkçası hemde seve seve 
peki ben eşit ağırlık okusam kazanamazmıyım makine mühendisliğini. çünkü sayısalda sevmediğim ve beni korkutan dersler var.Biyoloji ve kimya

06-11-2012, 12:54 PM
(06-11-2012 12:51 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ](06-11-2012 12:07 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]elin ingiliz anahtarı tutuyorsa birşeyi söküp takmayı seviyorsan ve fiziğe ilgin varsa ( ders olarak değil genel olarak ) makine mühendisliği gitmen gereken yer. Özellikle otomotiv sektörü, uçak gemi sektörleri ve nicesi makine mühendisliği ana grubunun alt bölümleridir. Özel ilgin yoksa zevk almazsın ve zorlanırsın. Matematiğinde iyi olmalı ve matematiği sevmen gerekli.
elim ingiliz anahtarını bırak,her türlü tamir aletini tutuyor çok şükür ve yaparkende zevk alıyorum.yeteneğimde var bu işlere el işlerini iyi yaparım. fiziği seviyorum.matematiğim şuan zayıf ama çalışmadığımdan zayıf. istesem altını üstüne getiririm matematiğinotomotiv ve uçak sektöründe çalışmayı isterim açıkçası hemde seve seve
peki ben eşit ağırlık okusam kazanamazmıyım makine mühendisliğini. çünkü sayısalda sevmediğim ve beni korkutan dersler var.Biyoloji ve kimya
O dersleri yapmazsan gidemezsin yalnız sayısala ağırlık istiyor o meslekler.
06-11-2012, 12:57 PM
(06-11-2012 12:54 PM)76master96 Yazılan: [ -> ](06-11-2012 12:51 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ](06-11-2012 12:07 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]elin ingiliz anahtarı tutuyorsa birşeyi söküp takmayı seviyorsan ve fiziğe ilgin varsa ( ders olarak değil genel olarak ) makine mühendisliği gitmen gereken yer. Özellikle otomotiv sektörü, uçak gemi sektörleri ve nicesi makine mühendisliği ana grubunun alt bölümleridir. Özel ilgin yoksa zevk almazsın ve zorlanırsın. Matematiğinde iyi olmalı ve matematiği sevmen gerekli.
elim ingiliz anahtarını bırak,her türlü tamir aletini tutuyor çok şükür ve yaparkende zevk alıyorum.yeteneğimde var bu işlere el işlerini iyi yaparım. fiziği seviyorum.matematiğim şuan zayıf ama çalışmadığımdan zayıf. istesem altını üstüne getiririm matematiğinotomotiv ve uçak sektöründe çalışmayı isterim açıkçası hemde seve seve
sayısala gitmeye çekiniyorum bu 2 ders yüzünden. heleki kimyacı yer bitirir beni orda

06-11-2012, 01:01 PM
(06-11-2012 12:57 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ](06-11-2012 12:54 PM)76master96 Yazılan: [ -> ](06-11-2012 12:51 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ](06-11-2012 12:07 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]elin ingiliz anahtarı tutuyorsa birşeyi söküp takmayı seviyorsan ve fiziğe ilgin varsa ( ders olarak değil genel olarak ) makine mühendisliği gitmen gereken yer. Özellikle otomotiv sektörü, uçak gemi sektörleri ve nicesi makine mühendisliği ana grubunun alt bölümleridir. Özel ilgin yoksa zevk almazsın ve zorlanırsın. Matematiğinde iyi olmalı ve matematiği sevmen gerekli.
sayısala gitmeye çekiniyorum bu 2 ders yüzünden. heleki kimyacı yer bitirir beni orda
Zamanında sırf Kimya yüzünden sayısala gitmedim.
Şuan bölüm kalktı diye biliyorum. Yani sınava ister sayısal ister sözelden girebilirsin. İstediğin mesleği her bölümden seçebilirsin. 
06-11-2012, 01:02 PM
(06-11-2012 12:57 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ](06-11-2012 12:54 PM)76master96 Yazılan: [ -> ](06-11-2012 12:51 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ](06-11-2012 12:07 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]elin ingiliz anahtarı tutuyorsa birşeyi söküp takmayı seviyorsan ve fiziğe ilgin varsa ( ders olarak değil genel olarak ) makine mühendisliği gitmen gereken yer. Özellikle otomotiv sektörü, uçak gemi sektörleri ve nicesi makine mühendisliği ana grubunun alt bölümleridir. Özel ilgin yoksa zevk almazsın ve zorlanırsın. Matematiğinde iyi olmalı ve matematiği sevmen gerekli.
Bir hedef koymuşsun önüne bence çalış onuda yaparsın çekinecek bişey yok.
06-11-2012, 01:04 PM
(06-11-2012 01:01 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ](06-11-2012 12:57 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ](06-11-2012 12:54 PM)76master96 Yazılan: [ -> ](06-11-2012 12:51 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ](06-11-2012 12:07 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]elin ingiliz anahtarı tutuyorsa birşeyi söküp takmayı seviyorsan ve fiziğe ilgin varsa ( ders olarak değil genel olarak ) makine mühendisliği gitmen gereken yer. Özellikle otomotiv sektörü, uçak gemi sektörleri ve nicesi makine mühendisliği ana grubunun alt bölümleridir. Özel ilgin yoksa zevk almazsın ve zorlanırsın. Matematiğinde iyi olmalı ve matematiği sevmen gerekli.
Zamanında sırf Kimya yüzünden sayısala gitmedim.Şuan bölüm kalktı diye biliyorum. Yani sınava ister sayısal ister sözelden girebilirsin. İstediğin mesleği her bölümden seçebilirsin.
bir an unutmuşum bunu
şimdi içim rahatladı vallahi 
06-11-2012, 01:13 PM
(06-11-2012 12:51 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ](06-11-2012 12:07 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]elin ingiliz anahtarı tutuyorsa birşeyi söküp takmayı seviyorsan ve fiziğe ilgin varsa ( ders olarak değil genel olarak ) makine mühendisliği gitmen gereken yer. Özellikle otomotiv sektörü, uçak gemi sektörleri ve nicesi makine mühendisliği ana grubunun alt bölümleridir. Özel ilgin yoksa zevk almazsın ve zorlanırsın. Matematiğinde iyi olmalı ve matematiği sevmen gerekli.
Şu anda değişiklikler yapılıyor kat sayının kalkması için onu bi' ararştır. Eğer kalkarsa yapabilirsin.
Normal alanınla ilgili bölümü seçtiğinde puanın 0.15 ile çarpılıyor. Alandışı (MF, Sözel) bölümlerden seçtiğin taktirde puanın 0.13 ile çarpılıyor.
Eğer bu olay kalktıysa -büyük ihtimalle kalktı- dershaneden bi yerden sayısal dersler alarak ve lys de fen sınavına girerek istediğin bölümü seçibilirsin

06-11-2012, 01:19 PM
(06-11-2012 01:13 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ](06-11-2012 12:51 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ](06-11-2012 12:07 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]elin ingiliz anahtarı tutuyorsa birşeyi söküp takmayı seviyorsan ve fiziğe ilgin varsa ( ders olarak değil genel olarak ) makine mühendisliği gitmen gereken yer. Özellikle otomotiv sektörü, uçak gemi sektörleri ve nicesi makine mühendisliği ana grubunun alt bölümleridir. Özel ilgin yoksa zevk almazsın ve zorlanırsın. Matematiğinde iyi olmalı ve matematiği sevmen gerekli.
Şu anda değişiklikler yapılıyor kat sayının kalkması için onu bi' ararştır. Eğer kalkarsa yapabilirsin.
Normal alanınla ilgili bölümü seçtiğinde puanın 0.15 ile çarpılıyor. Alandışı (MF, Sözel) bölümlerden seçtiğin taktirde puanın 0.13 ile çarpılıyor.
Eğer bu olay kalktıysa -büyük ihtimalle kalktı- dershaneden bi yerden sayısal dersler alarak ve lys de fen sınavına girerek istediğin bölümü seçibilirsin
yarın okula alan seçimi için gittiğimde bunu sorucam hocama iyice anlatsın bana o

06-11-2012, 03:11 PM
mühendislik değilde mimarlık düşün çünkü bi proje ilk mimarlara gelir sonra mühendislere dağılır ve mimarlık daha havalı benden tavsiye