Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Elektrik ve Makine mühendisliği
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Aslında kafamda bilgisayar mühendisi olmak vardı fakat kime sorduysam bende bilgisayar mühendisliği istiyorum diyor.Buda beni bilgisayar mühendisliğinden soğuttu.

Dün biriyle karşılaştım adam elektrik yüksek mühendisiydi işinden bahsetti çok hoşuma gitti işi sebebiyle sürekli geziyor çevresi geniş ve sevilen bir insandı bende zaten bilgisayar mühendisliğinden başka bir meslek arıyordum derken kafama yattı elektrik mühendisliğini araştırırken makine mühendisliğide aklıma geldi şimdi sormak istediğim,

tahminimce bu 2 sinden birini olmak için sayısal okumamız gerekiyor.
Eğer ben bu 2 seçenekten birini olmak istersem hangi dersler üzerinde yoğunlaşmam gerekicek,bu mesleklerin maaşları ne kadardır,çalışma alanları nelerdir yani 2 si hakkında sizlerden bilgi istiyorum arkadaşlar yarın okula gidicem alan seçimi için kararımıda buna göre vermek istiyorum.
devlette çalışırsan tedaşa falan girersin elektrik mühendisi olarak ama genelde bir yere bağlı kalmadan free takılıyorlar Big Grin
Endüstri mühendisliğini de araştırmanı öneririm.
bilgisayar okumak istiyorsan yazılımı tavsiye ederim
(06-11-2012 11:41 AM)Earthshaking Yazılan: [ -> ]Endüstri mühendisliğini de araştırmanı öneririm.

bir berbere gideyim gelince onada bakıcam önerin için teşekkür ederim Smile
(06-11-2012 11:42 AM)mixcoo11 Yazılan: [ -> ]bilgisayar okumak istiyorsan yazılımı tavsiye ederim

eğer bilgisayar mühendisliği okursam EA gibi şirketlerde oyun yazmak isterim ama oraya girmekde kolay olmaz tabi Smile
Sayısal demek zaten matematik ve fen oluyor.Bu derslere ağırlık vermen gerekecek o bölümler için.
Sayısal dersler: fizik, biyoloji, kimya, mat geo vs. bunların iyi olması gerek. (hedefin yüksekse çok iyi olmalı kanımca.)

O adamı tanıyorsan yani sürekli görüyorsan bu soruları ona sorman daha iyi en azından yaşamış biri ve net cevaplar verebilecek nitelikte Smile

Hocaların 9. sınıfta anlattığı kadarıyla bu bölmde iyi bir üniversiteye gidersen 2. veya 3. sınıfta seni şirketlerine bağlamak için sözleşme imzalatacaklar; sana her türlü imkanı sağlayacaklar. Güzel bölümdür kafana yatarsa güzel meslektir Smile
(06-11-2012 11:42 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]
(06-11-2012 11:41 AM)Earthshaking Yazılan: [ -> ]Endüstri mühendisliğini de araştırmanı öneririm.

bir berbere gideyim gelince onada bakıcam önerin için teşekkür ederim Smile
(06-11-2012 11:42 AM)mixcoo11 Yazılan: [ -> ]bilgisayar okumak istiyorsan yazılımı tavsiye ederim

eğer bilgisayar mühendisliği okursam EA gibi şirketlerde oyun yazmak isterim ama oraya girmekde kolay olmaz tabi Smile
Senle benim gelecek düşüncemiz çok benizyor
elin ingiliz anahtarı tutuyorsa birşeyi söküp takmayı seviyorsan ve fiziğe ilgin varsa ( ders olarak değil genel olarak ) makine mühendisliği gitmen gereken yer. Özellikle otomotiv sektörü, uçak gemi sektörleri ve nicesi makine mühendisliği ana grubunun alt bölümleridir. Özel ilgin yoksa zevk almazsın ve zorlanırsın. Matematiğinde iyi olmalı ve matematiği sevmen gerekli.
+1 tugi
Bilgisayar mühendisi olma. Eğer bilgisayarla devam edeyim dersen yazilim muhendisligi, bilgisayar bilimleri öneririm.
Su an musait olmadığım icin bu kadar yazabildim. Detaylar aksama Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler