Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Newler hakkıında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar bu newboyslar neden bu kadar seri level alıyolar neden bu kadar çok kişi nc atmış olabilir adamlara bakıyorum bazen dün 78 level %30 2 gün sorna %90 nası oluyo o kadar kişi nc atmışki şaşırdım vallahi ben 1 günde % 10 ex kasabiliyorum 48 levelle ya bunlar allah allah şaşırdım vallahi bide siz bakın dedim sizin yorumlarınızı görüyüm dedim

http://c1206.hizliresim.com/y/b/7r4k8.png

http://c1206.hizliresim.com/y/b/7r4kw.png
Öyle olabilir ama kanıt olmadanda bisey diyemessin!
Bende Bunların Düzgün Kasılmadığı Yönünde Hemfikirim Ama Bakıyorsun Adamlar Temiz Yani Birşey Diyemez , Çıkaramazsın O ' da Bunları Haklı Çıkarır Smile
Kanıt gösterememişsin
ben o clandaydım onlar gece gündüz char kasar hele fikret abi o candır can.Kendisi terbiyeli biridir ve hack illegal vs. ilgili şeylere bulaşmaz ts ye de bakarsan plvl hack bilmemne yakalarsak clandan atılırsınız diye birşey bulursun o yüzden new lere bulaşma bile adamlar hakkıyla kasıyor nc ise değişiklik gerektiren bir şey.
Kimsenin avukatlığını yapmıyorum,fakat new clanını ben ne zaman görsem kendi aralarında (şifresiz) oda'da oynuyorlar. m14 flash ammo vs vs.
(06-10-2012 07:51 PM)Oguz Tkknt Yazılan: [ -> ]Kimsenin avukatlığını yapmıyorum,fakat new clanını ben ne zaman görsem kendi aralarında (şifresiz) oda'da oynuyorlar. m14 flash ammo vs vs.

aynen öyle onu demeyi unuttum biz hep m14 ammo kasarız base basmaya gelirler m14 flash döşeriz.
Bu şekilde hem zevkli ts den konuşuyoruz hemde exp kasıyoruz bu plevel filan değil.
Doğru NEWLERDE BİŞE YOK.ADAMLAR TEMİZ AMA GECELERİ Big Grin
(06-10-2012 08:05 PM)furkankaplan Yazılan: [ -> ]Doğru NEWLERDE BİŞE YOK.ADAMLAR TEMİZ AMA GECELERİ Big Grin

Neyse çocuklarla uğraşmak istemiyorum şimdi akşam akşam tepem atmasın.
Newboys'da çoğu char gece gündüz m14 ammo kasılır. senin 3 oyunda aldığın expi biz 1 oyunda alıyoruz. Kuşkun olmasın illegal bir şey yaptığımız yok. ayrıca ordaki nicklerin yarısı newden new olanlar zaten. Smile yoksa topu topu 15-20 kişiyiz GERÇEK newler olarak.

Şu da var : Bazen çok şaşırıyorum, "NEWLER GÖRÜRSÜNÜZ SİZ HAHAHAHA" falan diyip ÖZELLİKLE odamıza gelip "OPK" açanlar bulunuyor. Ne bu nefret arkadaşlar ? Bütün bir clanın lvl'ları yüksek diye, OPK kasmadık biz. Power yapmadık. Merak etmeyiniz.
(06-10-2012 07:26 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Bende Bunların Düzgün Kasılmadığı Yönünde Hemfikirim Ama Bakıyorsun Adamlar Temiz Yani Birşey Diyemez , Çıkaramazsın O ' da Bunları Haklı Çıkarır Smile
Ayrıca, İmalı imalı konuşmalarınızı kendinize saklayabilirsin ayrıca ne de güzel söylemişler : "Hakkımızda Fikriniz Yoksa, Yorumunuz Da Olmasın"
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler