(06-10-2012 08:07 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Newboys'da çoğu char gece gündüz m14 ammo kasılır. senin 3 oyunda aldığın expi biz 1 oyunda alıyoruz. Kuşkun olmasın illegal bir şey yaptığımız yok. ayrıca ordaki nicklerin yarısı newden new olanlar zaten.
yoksa topu topu 15-20 kişiyiz GERÇEK newler olarak.
Şu da var : Bazen çok şaşırıyorum, "NEWLER GÖRÜRSÜNÜZ SİZ HAHAHAHA" falan diyip ÖZELLİKLE odamıza gelip "OPK" açanlar bulunuyor. Ne bu nefret arkadaşlar ? Bütün bir clanın lvl'ları yüksek diye, OPK kasmadık biz. Power yapmadık. Merak etmeyiniz.
(06-10-2012 07:26 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Bende Bunların Düzgün Kasılmadığı Yönünde Hemfikirim Ama Bakıyorsun Adamlar Temiz Yani Birşey Diyemez , Çıkaramazsın O ' da Bunları Haklı Çıkarır 
Ayrıca, İmalı imalı konuşmalarınızı kendinize saklayabilirsin ayrıca ne de güzel söylemişler : "Hakkımızda Fikriniz Yoksa, Yorumunuz Da Olmasın"
diyorum çocuklar o küçük egolarını tatmin etmek için odamıza girip opk açıyorlar.
(06-10-2012 08:16 PM)Camer Yazılan: [ -> ] (06-10-2012 08:07 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Newboys'da çoğu char gece gündüz m14 ammo kasılır. senin 3 oyunda aldığın expi biz 1 oyunda alıyoruz. Kuşkun olmasın illegal bir şey yaptığımız yok. ayrıca ordaki nicklerin yarısı newden new olanlar zaten.
yoksa topu topu 15-20 kişiyiz GERÇEK newler olarak.
Şu da var : Bazen çok şaşırıyorum, "NEWLER GÖRÜRSÜNÜZ SİZ HAHAHAHA" falan diyip ÖZELLİKLE odamıza gelip "OPK" açanlar bulunuyor. Ne bu nefret arkadaşlar ? Bütün bir clanın lvl'ları yüksek diye, OPK kasmadık biz. Power yapmadık. Merak etmeyiniz.
(06-10-2012 07:26 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Bende Bunların Düzgün Kasılmadığı Yönünde Hemfikirim Ama Bakıyorsun Adamlar Temiz Yani Birşey Diyemez , Çıkaramazsın O ' da Bunları Haklı Çıkarır 
Ayrıca, İmalı imalı konuşmalarınızı kendinize saklayabilirsin ayrıca ne de güzel söylemişler : "Hakkımızda Fikriniz Yoksa, Yorumunuz Da Olmasın"
diyorum çocuklar o küçük egolarını tatmin etmek için odamıza girip opk açıyorlar.
Camer Dostum Size ve Klanınıza Dediğim Birşey Yok Bunu Biliyorsunuz. Ve Zafer Dostum , Kanka Artık Hangisini Seçersen Beni Tanır Bilirsin Ne İftira , Ne Suçlama , Nede İmalı Konuşma Sadece Ben Şaşırdığımı Dile Getirdim Size Lafım Yok.
Bencede Newlerde Sorun Yok Ben Cok Onlarla Oynadım Yanı Temızler Onca Oyun Oynadım Ama Hıc Yanı Wh desen kırıntısını bıle bulamazsın.
Adam haklı beyler dagılın
(06-10-2012 07:47 PM)Camer Yazılan: [ -> ]ben o clandaydım onlar gece gündüz char kasar hele fikret abi o candır can.Kendisi terbiyeli biridir ve hack illegal vs. ilgili şeylere bulaşmaz ts ye de bakarsan plvl hack bilmemne yakalarsak clandan atılırsınız diye birşey bulursun o yüzden new lere bulaşma bile adamlar hakkıyla kasıyor nc ise değişiklik gerektiren bir şey.
terbiyeli biri mi ?? yaşla bir halt olduğunu zanneden basit bir heriftir kendisi, başka bir forumda bana pmden demediğini bırakmamıştır. tabi o kadar hakaret edince bunun anlayacağı dilden sevdim kendisini.
(06-10-2012 11:08 PM)Star Yazılan: [ -> ] (06-10-2012 07:47 PM)Camer Yazılan: [ -> ]ben o clandaydım onlar gece gündüz char kasar hele fikret abi o candır can.Kendisi terbiyeli biridir ve hack illegal vs. ilgili şeylere bulaşmaz ts ye de bakarsan plvl hack bilmemne yakalarsak clandan atılırsınız diye birşey bulursun o yüzden new lere bulaşma bile adamlar hakkıyla kasıyor nc ise değişiklik gerektiren bir şey.
terbiyeli biri mi ?? yaşla bir halt olduğunu zanneden basit bir heriftir kendisi, başka bir forumda bana pmden demediğini bırakmamıştır. tabi o kadar hakaret edince bunun anlayacağı dilden sevdim kendisini.
adamın damarına basılınca böyle olur (:
boşver newleri hayattan zevk al

adamlar prof

karda gezip iz birakmıyanlardan biz alıştık oyuna bak
24 lwl dede aynı silah alıyon 100 lwl de de iş prof lukda hacksız prof lukda aldırma gönül

(06-10-2012 11:09 PM)Camer Yazılan: [ -> ] (06-10-2012 11:08 PM)Star Yazılan: [ -> ] (06-10-2012 07:47 PM)Camer Yazılan: [ -> ]ben o clandaydım onlar gece gündüz char kasar hele fikret abi o candır can.Kendisi terbiyeli biridir ve hack illegal vs. ilgili şeylere bulaşmaz ts ye de bakarsan plvl hack bilmemne yakalarsak clandan atılırsınız diye birşey bulursun o yüzden new lere bulaşma bile adamlar hakkıyla kasıyor nc ise değişiklik gerektiren bir şey.
adamın damarına basılınca böyle olur (:
Geçmişerini bilmeden kesinlikle konusmayın
Türkboys birz karstırsanız bilirsiniz
(06-10-2012 11:08 PM)Star Yazılan: [ -> ] (06-10-2012 07:47 PM)Camer Yazılan: [ -> ]ben o clandaydım onlar gece gündüz char kasar hele fikret abi o candır can.Kendisi terbiyeli biridir ve hack illegal vs. ilgili şeylere bulaşmaz ts ye de bakarsan plvl hack bilmemne yakalarsak clandan atılırsınız diye birşey bulursun o yüzden new lere bulaşma bile adamlar hakkıyla kasıyor nc ise değişiklik gerektiren bir şey.
Ofansif algılama ama, bunun için de çok güzel bir söz var, "Adamına göre muamele" Fikret abinin çok kişiye sövdüğünü görmedim.
(06-10-2012 07:59 PM)Camer Yazılan: [ -> ] (06-10-2012 07:51 PM)Oguz Tkknt Yazılan: [ -> ]Kimsenin avukatlığını yapmıyorum,fakat new clanını ben ne zaman görsem kendi aralarında (şifresiz) oda'da oynuyorlar. m14 flash ammo vs vs.
aynen öyle onu demeyi unuttum biz hep m14 ammo kasarız base basmaya gelirler m14 flash döşeriz.
Bu şekilde hem zevkli ts den konuşuyoruz hemde exp kasıyoruz bu plevel filan değil.
karışmıyım diyorum mesajları okuyunca adamları yere göğe sıgdıramıyorsunuz
al sana fikret abin
http://warrock-stats.com/index.php?site=...=cosmopoli
al sana power lwl klanları
http://warrock-stats.com/index.php?site=...antag=0034
birzamanlar aynı ts de idik hepsı zamanında power lwl di
şimdi geçmişlerini bilmeden millete laf atıyorlar yeter bu kadar delikanlılık ölmedi
Fikret abi yanlız iyi bir insandir eskıden power kasmıs olabılırler
bu oyunda genel bır istatikte oyunun en az %80 i hiç yok ise opk odasında kasılmısdır bu yanlız yuksek lwl için değil 1 lwl de ikende çünkü bü insanlıkdan gelen birsey insan daima fazlasını ister gözü doymaz insan oglunun tabı bu herkez için değil powerlwl kasmasada opk odasına girmesede en azından frag yapmıştır oyuncular biz türküz bu bir cavur oyunu bizi bağımlılık yaptı oyun ıcı cekememezlikler başlattı yalansa yalan deyin
Herşeyden önemlisi doğru yolu bulmaktır
bak adamlar buldu vaz geçtiler ama buda değil aralarında hile ile oynayan power kasan yok ama fikret abi kasmıyor artık hayata çizgisini çizmiş adam
yeni char aldı oynuyor artık vaz geçin ha power kasan olursada söyleyın uyarısını yapar fikret abi