Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Avrupada Tr Serveri Yok Yardim
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Selamun Aleykum Arkadaslar Hayirli Aksamlar Ben avrupada yasiyorum ama trdeki arklarimla genelde warrock oynuyorum eskiden turkiye serveri vardi simdi yok arklardada sadece turkiye var bu sorun tek bendemi yoksa herkeste oylemi Ss.gif
As

forumda Almanya'dan oynayan arkadasımız var o da giremiyor,avrupa da Tr sunucu yok proxy ile anca.. Avrupa dan baglanildiginda Tr ye çok laf yaratır bu bizim için de geçerli

Ve benim tahminm Avrupa birliğinde olmadığımızdan dolayı koymamışlar turklere gidik olan ülkeler var sonuçta kavga çıkmasın diye olabilir
(iyi kolpaladım :F)

TaTy

Türkiye server'ı öyle tek başınadır. Ne dışardan girebilirsin ne TR den dışarıya girebilirsin. Kapalı , sebebi diğer server'larıda çökerttiğimizden (hack,lag,küfür) vs
Saolun Arkadaslarda ben tr Serverine nasil girebilirim proxy felan Ss.gif
(03-01-2010 12:13 AM)blazex Yazılan: [ -> ]Türkiye server'ı öyle tek başınadır. Ne dışardan girebilirsin ne TR den dışarıya girebilirsin. Kapalı , sebebi diğer server'larıda çökerttiğimizden (hack,lag,küfür) vs

diyeceklerimi ağzımdan almışın eyvallah...
Bende bir sorun yok.
(03-01-2010 12:49 AM)The Reaper Yazılan: [ -> ]Bende bir sorun yok.

yurtdisindamisin ?
bizim türk milleti heryeri çökertiyo bu yüzden bizi dışlıyolar napalım bizde kendi serverimizi kurtaralım bari Big Grin
aynende bizim için kotu oluyo bu ingilizlerden felan biktik Big Grin
Proxy bulmaya çalış kardeşim
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler