Selamun Aleykum Arkadaslar Hayirli Aksamlar Ben avrupada yasiyorum ama trdeki arklarimla genelde warrock oynuyorum eskiden turkiye serveri vardi simdi yok arklardada sadece turkiye var bu sorun tek bendemi yoksa herkeste oylemi

As
forumda Almanya'dan oynayan arkadasımız var o da giremiyor,avrupa da Tr sunucu yok proxy ile anca.. Avrupa dan baglanildiginda Tr ye çok laf yaratır bu bizim için de geçerli
Ve benim tahminm Avrupa birliğinde olmadığımızdan dolayı koymamışlar turklere gidik olan ülkeler var sonuçta kavga çıkmasın diye olabilir
(iyi kolpaladım :F)
Türkiye server'ı öyle tek başınadır. Ne dışardan girebilirsin ne TR den dışarıya girebilirsin. Kapalı , sebebi diğer server'larıda çökerttiğimizden (hack,lag,küfür) vs
Saolun Arkadaslarda ben tr Serverine nasil girebilirim proxy felan

(03-01-2010 12:13 AM)blazex Yazılan: [ -> ]Türkiye server'ı öyle tek başınadır. Ne dışardan girebilirsin ne TR den dışarıya girebilirsin. Kapalı , sebebi diğer server'larıda çökerttiğimizden (hack,lag,küfür) vs
diyeceklerimi ağzımdan almışın eyvallah...
(03-01-2010 12:49 AM)The Reaper Yazılan: [ -> ]Bende bir sorun yok.
yurtdisindamisin ?
bizim türk milleti heryeri çökertiyo bu yüzden bizi dışlıyolar napalım bizde kendi serverimizi kurtaralım bari

aynende bizim için kotu oluyo bu ingilizlerden felan biktik

Proxy bulmaya çalış kardeşim