Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Avrupada Tr Serveri Yok Yardim
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

SametKARA

(03-01-2010 12:11 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]As

forumda Almanya'dan oynayan arkadasımız var o da giremiyor,avrupa da Tr sunucu yok proxy ile anca.. Avrupa dan baglanildiginda Tr ye çok laf yaratır bu bizim için de geçerli

Ve benim tahminm Avrupa birliğinde olmadığımızdan dolayı koymamışlar turklere gidik olan ülkeler var sonuçta kavga çıkmasın diye olabilir
(iyi kolpaladım :F)

Mesajımızı Yazarken Lütfen Önemli Hususlarda Baş Harflerinimizi Büyük Yazalım Örneğin: TÜRKİYE..Bu Konuda Biraz Hassas Olursak Çok Sevinirim Wink
(03-01-2010 12:11 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]As

forumda Almanya'dan oynayan arkadasımız var o da giremiyor,avrupa da Tr sunucu yok proxy ile anca.. Avrupa dan baglanildiginda Tr ye çok laf yaratır bu bizim için de geçerli

Ve benim tahminm Avrupa birliğinde olmadığımızdan dolayı koymamışlar turklere gidik olan ülkeler var sonuçta kavga çıkmasın diye olabilir
(iyi kolpaladım :F)

Öyle bir husus olamaz Alican.
Ayrıca Türkiye Avrupa Birliğinde değil diye Alman oyuncular Türk oyuncularla kavga edecek değiller, yani her insan kardeştir. Irk ayrımıda olmadığı için, hiç bir sorun olmazdı. Smile
eyw saol Smile sunu yapam vs atariz Big Grin Big Grin
(03-01-2010 02:11 AM)YanlizKr4l Yazılan: [ -> ]aynende bizim için kotu oluyo bu ingilizlerden felan biktik Big Grin

Acaba İngilizlerin nesi var?Zaten toplasan 100 kişi İngiltere'de War Rock oynuyordur...
hoşgeldin
oylama yapiolar atiolar hep Smile ondan
arkadaşlara katılıyorum biz türkler acaip milletiz gittiğimiz yeri kurutuyoruz hele akşam üstü bi başlıyo server laga kaç milyon oynuyosak artık Smile))
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler