Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılıda bitmiş oldu :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
ben orta okulda müzik hocasına kes lan demiştim
Hocama bilerek küfür etmem ama beni iten hocama dengemi kaybetmiştim hass.. dedim hiç bişey demedi ama 4 olan ortalamayı 2 ye cekti
(06-06-2012 05:18 PM)Erdem Döşer Yazılan: [ -> ]Yasal değil heralde ama zaten kalmıyorum ortalama ile geçtiğimden sınıfı sesimi çıkarmıyorum sorun değil Wink Bu arada o sölü notlarınında arkadaşın dediği gibi hocanın suratına küfür ettiğim için almıştım üstelik hocam bayandı yani normal Smile

Sen yine küfür etmişsin. Bizim sınıfta fırlama birisi vardı. Hoca da hamileydi ve hocaya "Hocam inşallah doğacak çocuğunuz benim gibi olur." demişti ve hoca ağlayarak sınıfı bırak, okulu terk etti.
(06-06-2012 05:13 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ][Resim: notlarc.png]

hocalarım beni seviyor Smile

Yat kalk hocalarına dua et ama bu notlarla bir yere varamazsın gibime geliyor

Matematikte istikrarı bayağı bir sağlamışsın Smile

(06-06-2012 05:53 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(06-06-2012 05:18 PM)Erdem Döşer Yazılan: [ -> ]Yasal değil heralde ama zaten kalmıyorum ortalama ile geçtiğimden sınıfı sesimi çıkarmıyorum sorun değil Wink Bu arada o sölü notlarınında arkadaşın dediği gibi hocanın suratına küfür ettiğim için almıştım üstelik hocam bayandı yani normal Smile

Sen yine küfür etmişsin. Bizim sınıfta fırlama birisi vardı. Hoca da hamileydi ve hocaya "Hocam inşallah doğacak çocuğunuz benim gibi olur." demişti ve hoca ağlayarak sınıfı bırak, okulu terk etti.

Dövmekten beter etmiş desene Big Grin
(06-06-2012 05:57 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]

Yat kalk hocalarına dua et ama bu notlarla bir yere varamazsın gibime geliyor

1 sene kaldım 9 da bu sene hiç çalışmadım 2. senemdi birinci dönemde az çalışmıştımda 2 .dönem hiç çalışasım gelmedi 10 oldum şimdi abanıyorum artık derslere Smile
Büyüyünce Cemil İpekçimi olcan sen ?
İlk Sene Beden Eğitimi 87.50 Naptında Bu Kadar Fazla Vrdi SmileSmile
Cemil ipekçi aramızda
Sizin için gecesini gündüzüne katıp,size birşeyler kazandırmaya çalışan, bazen size anne ve babanızdan daha fazla değer veren öğretmenlerinize yaptığınız bu hakaretleri çok büyük marifet gibi anlatmanızı anlamıyor ve şiddetle kınıyorum.

http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=h...EwAA&dur=0
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler