Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılıda bitmiş oldu :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3

Erdem Döşer

[Resim: 7k7j3.jpg]

Ortalama ile geçiyorum sanırım Smile
Notları kes Big Grin
oha sözlüye bak 5 vermiş ne yaptın hocanın yüzüne küfür falanmı ettin Big Grin
girebilsem e-okula benim notlarıda atıcam gözünüz sözlü notu görsün Big Grin
Giysi miysi falan var o derslerde Big Grin
Öyle bir sözlü vermesi yasal değil diye biliyorum. Aldığın notun yarısından azını veremiyordu benim bildiğim.
[Resim: notlarc.png]

hocalarım beni seviyor Smile

Erdem Döşer

Yasal değil heralde ama zaten kalmıyorum ortalama ile geçtiğimden sınıfı sesimi çıkarmıyorum sorun değil Wink Bu arada o sölü notlarınında arkadaşın dediği gibi hocanın suratına küfür ettiğim için almıştım üstelik hocam bayandı yani normal Smile
Bi bayan hocaya yüzüne karşı küfür ediyorsun ve utanma sıkılmanda yok .. Bayan hocalar ne kadar seni kırsada seni rencide etsede yüzüne karşı küfür etmen doğru değil .. Bence o puan bile fazla verilmiş sana .. Kınıyorum seni m045.gif
(06-06-2012 05:21 PM)ahmetwm Yazılan: [ -> ]Bi bayan hocaya yüzüne karşı küfür ediyorsun ve utanma sıkılmanda yok .. Bayan hocalar ne kadar seni kırsada seni rencide etsede yüzüne karşı küfür etmen doğru değil .. Bence o puan bile fazla verilmiş sana .. Kınıyorum seni m045.gif

döveydin iyiydi Big Grin
(06-06-2012 05:24 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]
(06-06-2012 05:21 PM)ahmetwm Yazılan: [ -> ]Bi bayan hocaya yüzüne karşı küfür ediyorsun ve utanma sıkılmanda yok .. Bayan hocalar ne kadar seni kırsada seni rencide etsede yüzüne karşı küfür etmen doğru değil .. Bence o puan bile fazla verilmiş sana .. Kınıyorum seni m045.gif

döveydin iyiydi Big Grin
o dayağı ben değil hocan atması lazımdı ama yapmamış belliki
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler