Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Rieradan Kuyta ayar :D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
------------------------------------------------------------

Gün boyunda destek mesajları alan Kuyt'ın Fenerbahçelilere yazdığı, "Kupaları kazanmayı 4 gözle bekliyorum" tvitine cevap veren Riera, "Yanlış yoldasın dostum. Sen ikincilik için savaşacaksın. Türkiye'nin en büyük kulübü Galatasaray'dır" dedi.

Riera'nın bu tviti sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından büyük övgü alırken, yeni transfer Kuyt ise İspanyol oyuncuya cevap vermedi.

Helal sana Big Grin Big Grin
Nedir bu çekememezlik anlamıyorum ki kuyt galatasaraya gelseydi forumu sarı kırmızıya boyardınız be
(06-04-2012 08:59 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Nedir bu çekememezlik anlamıyorum ki kuyt galatasaraya gelseydi forumu sarı kırmızıya boyardınız be

Çekememezlik değil dostum Big Grin Kulüp büyüklüğünün futbolcu ağzından yorumlanışı bu Big Grin
(06-04-2012 08:58 PM)ahmetwm Yazılan: [ -> ]------------------------------------------------------------

Gün boyunda destek mesajları alan Kuyt'ın Fenerbahçelilere yazdığı, "Kupaları kazanmayı 4 gözle bekliyorum" tvitine cevap veren Riera, "Yanlış yoldasın dostum. Sen ikincilik için savaşacaksın. Türkiye'nin en büyük kulübü Galatasaray'dır" dedi.

Riera'nın bu tviti sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından büyük övgü alırken, yeni transfer Kuyt ise İspanyol oyuncuya cevap vermedi.

Helal sana Big Grin Big Grin

Helal olsun Rieraya Big Grin Big Grin
Yok artık daha neler. Big Grin

Bu Reira, Melo'nun odaya kilitleyip dövdüğü adam değil mi?

Kafasına çok fazla vurmuş sanırım. Big Grin Big Grin
Riera Olmayan Beyni İle Mesaj Tweet Atmaya Kalkışmış Beyler Büyütecek Bişey yok Big Grin
Nasıl Bir Galatasaray'lı oldugnu gosterdi o Yeter
Galatasarayın hasıymış bu riera Big Grin
klüp büyüklüğü eğer avrupa kupasıyla oluyorsa desene avrupanın çeşitli ülkesinde bir çoooook takım var ama hayır eğer büyüklük bir uefa kupası alıp 6 yıl şampiyonlar ligine gitmemek 4 yılda bir lig şampiyonu olmak veya 7 yıldır türkiye kupası alamamaksa evet biz küçük takımız Wink
Türkiye kupasını alamayıp konuşanlarda vardı onlarda dahil mi dediklerine Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler