Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Rieradan Kuyta ayar :D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Elin basınınada Fenerli dediler ya daha birşey denmez Big Grin
İspanya basını için ne düşünüyorsun? Wink

[Resim: 380532_250740104987659_137712972957040_7...0276_n.jpg]
Birilerinin Türkiye'yi tanıtması lazımdı,Riera yardımcı olmuş =))
Riera iyi yapıştırmış lafı helal olsun tartışma çıkarmayın yine. Sözü eden Riera forum üyesi değil Smile
Vay be 30 yl sonra kupa alan takım şimdi bize laf sokuyor 7 yıldır alamıyorsunz diye Big Grin Big Grin Big Grin
(06-04-2012 11:06 PM)Ufukkk Yazılan: [ -> ]Vay be 30 yl sonra kupa alan takım şimdi bize laf sokuyor 7 yıldır alamıyorsunz diye Big Grin Big Grin Big Grin

Bende onu düşüyodum Big Grin
(06-04-2012 09:26 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Yok artık daha neler. Big Grin

Bu Reira, Melo'nun odaya kilitleyip dövdüğü adam değil mi?

Kafasına çok fazla vurmuş sanırım. Big Grin Big Grin

Lan sen beni dövmeye niye gelmedin hala.Odaya kitleyip dövüşcektik hani
ister 30 ister 40 olsun sonuçta aldık ve siz alamadınız problem?
Sert sözler, cevap vermemiş erdemliğini kullanıp bir nevi riera dalga geçer gibi konuşmuş bunda helal denilecek bir olay göremiyorum. Futbolcuların böyle atışması kalmıştı onuda yapıyorlar. Zaten taraftarlar atışıyor birde futbolcular da başladı tamam. Helal Riera, futbolcuların atışmasına da sebep olduğun için.
Riera önce kendi takımına ve nasıl bir ortamda olduğuna baksın. Melo'dan dayak yiyor yüzünü gözünü patlatıyor sonra hala o takımda onunla birlikte oynuyor. Bu dayağıda gururuna yediriyor. Sonra sanal ortamda da ona buna laf yapıyor. Sanırsam riera bile çekemedi Kuyt'ı. Ama bu sezon görüşeceğiz hem Avrupa'da hem ligde diğer branşları saymama gerek yok zaten o branşlarda en iyi biziz Wink
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler