nexon a geçince lag biraz azalır diye düşünmüştüm ama yanılmışım tam tersi olmuş laggerlar artmış bi gireyim dedim yine olan oldu bütün odaya sövüp çıktım birdahada girmem ben bu oyuna.
online oyunlarda illaki lag olucaktır daha yeni tasıdılar siteyi oldugu gibi attılar. kandi ayarlarını gun gectikce oturtucaklardır.
Benimde taşıma sorunlarım oldu bende girmem birdaha bu oyuna .
adamlar dedi mi taşıdğımız gün lag bitecek hack bitecek diye?
beyler şöyle bi sorunum var : nexon avrupa sitesine girdim üye oldum hesap taşımaya bastım gamesfirsteki ıd ve şifreyi girdim şöyle diyor already transferred member diyor hesabımı taşıyamıyorum lütfen bi el atsanız
Lag kalktı gibi geldi ama tekrar girdiğimde boru gibiydi pingler normal olmasına ragmen + Öle Fiyatlarmı OLur Çıldırmıs gibi Bende Oynamıyacagım artık
(06-01-2012 04:25 PM)kalinam07 Yazılan: [ -> ]beyler şöyle bi sorunum var : nexon avrupa sitesine girdim üye oldum hesap taşımaya bastım gamesfirsteki ıd ve şifreyi girdim şöyle diyor already transferred member diyor hesabımı taşıyamıyorum lütfen bi el atsanız
zaten trandfer etmişsin diyor
kardesım oynamıycam diyorsunuzda milletten sizene oynamak isteyen arkadaşların onune duvar koyuyorsunuz tmm nexon almıs olabilir he diyince hersey olmuyor siz diyorsunuzki hemen olsun hemen bitsin daha alalı 2 gun oldu biraz zaman tanıyın hem lag çözülür eminimde cozucektir nexondan menmunum az combat arms oynamadım dekaron oynadım vindictus oynadım ip degisirdim girdim ginede lag olmadı yani diyicegim zaman tanıyın
ama lvlim 1 oyundayken ıd ve şifreyi yazıom warrock neoxun sayfasına yönlendiriyor
bisi sorucam fiyatlar 5 tlye tmp alabiliyonuzmu sorarım bence gayet uygun