oyuna 1 mbps hızla baglandıktan sonra istedikleri kadar düzeltme yapsınlar o insanlar sunucunun gönderdigi verileri cekmek icin yeterince hızı olmadıktan sonra
aynen öyle warrock koreye gir ordakiler hep 25-100 arasıdır kanımca en az türkiyede hala 256yla giren var

ya arkadaşım taşıdılarda bu adamlar oyunu milattan kalma sistemlere mi taşıdırlar he ? ben sağlam ve güçlü serverlara taşıyacaklarını sanıyordum ama yanılmışım. adam gibi iş yapan yok piyasada ya.
Benm pre gitti

Ticket attm
Ben dedim yani lag olacak bilmem ne daha bunlar yeni başladı.
(06-01-2012 04:36 PM)xde32 Yazılan: [ -> ]bisi sorucam fiyatlar 5 tlye tmp alabiliyonuzmu sorarım bence gayet uygun
Allah aşkına şu cümleden birşey anlayan var mı ?

Dun oynadım bıraz lag yoktu hıc
(06-01-2012 04:00 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]nexon a geçince lag biraz azalır diye düşünmüştüm ama yanılmışım tam tersi olmuş laggerlar artmış bi gireyim dedim yine olan oldu bütün odaya sövüp çıktım birdahada girmem ben bu oyuna.
lagı bırak oyuna girdim hackler havada uçuyodu gene

(06-01-2012 06:02 PM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ] (06-01-2012 04:36 PM)xde32 Yazılan: [ -> ]bisi sorucam fiyatlar 5 tlye tmp alabiliyonuzmu sorarım bence gayet uygun
Allah aşkına şu cümleden birşey anlayan var mı ? 
5(yeni tl simgesi)'ye TMP9 alındığı için çok uygun bulmuş arkadaş. Onu anlatmaya çalışmış sanırım
Gelen gideni aratmasinda ..