Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Global 2 Yeni Açıklama
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Açılsın Artık Bu Bekleşiy Bitsin. Ne Nazlı Çıkdı Bu Nexonda Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Daha şimdiden yan çizmeye başladılar.ban.gifban.gif
(05-31-2012 02:38 PM)godsoftears Yazılan: [ -> ]
(05-31-2012 02:36 PM)kanka27 Yazılan: [ -> ]beyler bir sorum olucak yanıtlayabilcek varsa çok memnun olucam..

1. soru taşımayı yaparken nexon un resmi sitesinden görüntü vermş ve ordaki gamefirst hesabını seçmemizi istemiş fakat girdiğimde bi türlü o kısım cıkmıyor nexon avrupa ve yanında gamehı die bişe var ,fakat gamefirst yok bu yüzden yapamıyorum... yardımcı olucak var mı?

http://www.gamersfirst.com/login.php buraya giriş yaparak aktifleştirmen gerekiyodu ama bu saatten sonra aktifleştirmediysen hesabına elveda edebilirsin

yok onu yaptım Big Grin
madem açmıcaksınız 10 dakika deme baya küfür yediler.. Angry Angry Angry m045.gif
(05-31-2012 02:43 PM)kanka27 Yazılan: [ -> ]
(05-31-2012 02:38 PM)godsoftears Yazılan: [ -> ]
(05-31-2012 02:36 PM)kanka27 Yazılan: [ -> ]beyler bir sorum olucak yanıtlayabilcek varsa çok memnun olucam..

1. soru taşımayı yaparken nexon un resmi sitesinden görüntü vermş ve ordaki gamefirst hesabını seçmemizi istemiş fakat girdiğimde bi türlü o kısım cıkmıyor nexon avrupa ve yanında gamehı die bişe var ,fakat gamefirst yok bu yüzden yapamıyorum... yardımcı olucak var mı?

http://www.gamersfirst.com/login.php buraya giriş yaparak aktifleştirmen gerekiyodu ama bu saatten sonra aktifleştirmediysen hesabına elveda edebilirsin

yok onu yaptım Big Grin
he tmm pardon ben yanlış anlamışım kusuruma bakma Smile
Harbiden 10 dakika dediler 45 dakika oldu Angry Angry Angry Angry
bende version.txt hatası veriyor sizdede öylemi?
(05-31-2012 02:55 PM)İnanç Yazılan: [ -> ]bende version.txt hatası veriyor sizdede öylemi?

Daha açılmadı oyun.
Site Paylaşımı YASAKTIR.... yeni sitesi bura galiba herkez öle diyor bakın...
(05-31-2012 03:02 PM)armstronqx Yazılan: [ -> ]Site Paylaşımı YASAKTIR... yeni sitesi bura galiba herkez öle diyor bakın...

Hayır değil. Hem herkes dediğin kim ben ilk defa senden duydum. Ayrıca forumda diğer forumların reklamını yapmak yasak.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler