(05-31-2012 02:27 PM)TangoDown Yazılan: [ -> ]Wait, what?
There's a small patch coming - only some Minutes to go... 
My fault!
But: We have a Winner for the last Event!
I'd like to congratulate "Andrea Piciullo" to his great Idea! You've won 10.000NXCash!
Here is the Winner-Picture:
http://i50.tinypic.com/344sdap.jpg
yeni gelen açıklama 
event yapmıslardı andrea piciulli diye biri kazanmıs
Açılsın be artık patlıyıcam bunaldım ya

beyler bir sorum olucak yanıtlayabilcek varsa çok memnun olucam..
1. soru taşımayı yaparken nexon un resmi sitesinden görüntü vermş ve ordaki gamefirst hesabını seçmemizi istemiş fakat girdiğimde bi türlü o kısım cıkmıyor nexon avrupa ve yanında gamehı die bişe var ,fakat gamefirst yok bu yüzden yapamıyorum... yardımcı olucak var mı?
(05-31-2012 02:36 PM)kanka27 Yazılan: [ -> ]beyler bir sorum olucak yanıtlayabilcek varsa çok memnun olucam..
1. soru taşımayı yaparken nexon un resmi sitesinden görüntü vermş ve ordaki gamefirst hesabını seçmemizi istemiş fakat girdiğimde bi türlü o kısım cıkmıyor nexon avrupa ve yanında gamehı die bişe var ,fakat gamefirst yok bu yüzden yapamıyorum... yardımcı olucak var mı?
ya biraz sabırlı olun daha hiçbir şey açılmadı açılınca olucak ne sitesi ne oyun açılmadı sitesi açılsın o işlemi o zaman yapıcaz
bkle gelecektir gamerfirst
(05-31-2012 02:36 PM)kanka27 Yazılan: [ -> ]beyler bir sorum olucak yanıtlayabilcek varsa çok memnun olucam..
oyunu açmadılar henüz açılınca çıkıcak orda.
http://www.gamersfirst.com/login.php buraya giriş yaparak aktifleştirmen gerekiyodu ama bu saatten sonra aktifleştirmediysen hesabına elveda edebilirsin