Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: NEXON geçiş hakkında ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(05-30-2012 05:34 PM)Oğuz ÖZ Yazılan: [ -> ]
(05-30-2012 05:03 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]warrock sitesi açıksa g1 lerini harcamayı dene.Kapalıysa geçmiş olsun güle güle de g1 lerine
Kötü bir haberim daha var eğer hesabını devretmediysen hesabında kapatılacak

Hesap kapatılması mı? Hesap kapatılması diye bir şey söz konusu olamaz bile, nasıl hesap kapatırlar?

Hesap aktarımı aylarca devam edecek daha merak etmeyin. Yalnız sadece warrock.nexoneu.com adresinden olacak oda.

Hesap aktarılması için sitedeki onayı vermezsen hesabın nexona aktarılmayacak kapatılacak olay bu.
(05-30-2012 06:37 PM)GBT Yazılan: [ -> ]
(05-30-2012 05:34 PM)Oğuz ÖZ Yazılan: [ -> ]
(05-30-2012 05:03 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]warrock sitesi açıksa g1 lerini harcamayı dene.Kapalıysa geçmiş olsun güle güle de g1 lerine
Kötü bir haberim daha var eğer hesabını devretmediysen hesabında kapatılacak

Hesap kapatılması mı? Hesap kapatılması diye bir şey söz konusu olamaz bile, nasıl hesap kapatırlar?

Hesap aktarımı aylarca devam edecek daha merak etmeyin. Yalnız sadece warrock.nexoneu.com adresinden olacak oda.

Hesap aktarılması için sitedeki onayı vermezsen hesabın nexona aktarılmayacak kapatılacak olay bu.

Arkadaşım öyle bir sistem yok. Duyurdukları konuşmaları bırak, ben bunları daha öncede yaşadım 2 3 ay önce yoksa bilmediğim konu hakkında yorum yapmam.

Dekaron adlı oyunu 2 3 ay civarı aldı Nexon. Aktarım yapılmadan önce hesaplarınızı aktarın aynı bu şekildeki gibi duyuru yaptılar. Ben aktarmadım 3 tane hesabım var sadece birini aktardım diğerlerini de nexon oyunu aldıktan sonra aktardım yani hesaplarım kapatılmadı, herhangi bir şey olmadı. Chas, item, pre gibi itemlerimiz tamamen nexon'a geçti. G1 neden kabul etmiyorlar çünkü zarar ettiler daha önceki oyunlarda. Adamlar geçiş yapmadan chas item gibi eşyaları aldılar depoladılar bunları nexon da kullandılar. Gamehi de Dekaron adlı oyunda 100M 16-20 dolar iken şimdi 5 dolar bu ne demek oluyor biliyormusun sen?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler