arkadaşlar şimdi oyun nexona geçiyo ve saat 16.55 hala giremedim oyuna. o degilde benim gamefirst hesabında 500 küsür g1 kredisi vardı. şimdi ne olucak onlar silinicekmi yoksa warrockta kullanamıcakmıyım ?
g1 ler taşınmayacaktır diye uyardı adamlar kardeşim keşke kullanıp silaha çevirseydin. çünkü ekipman taşınıyor.
ulan bilseydim butun marketplace i boşaltırdım ya
warrock sitesi açıksa g1 lerini harcamayı dene.Kapalıysa geçmiş olsun güle güle de g1 lerine
Kötü bir haberim daha var eğer hesabını devretmediysen hesabında kapatılacak
Gitti Senin g1'ler[font=Tahoma][b]
1 aydır zar zar konu açılıyor nexon nexon diye. Biraz kulak açıp, ilgilenseniz bunlar yaşanmazdı.
(05-30-2012 05:03 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]warrock sitesi açıksa g1 lerini harcamayı dene.Kapalıysa geçmiş olsun güle güle de g1 lerine
Kötü bir haberim daha var eğer hesabını devretmediysen hesabında kapatılacak
Hesap kapatılması mı? Hesap kapatılması diye bir şey söz konusu olamaz bile, nasıl hesap kapatırlar?
Hesap aktarımı aylarca devam edecek daha merak etmeyin. Yalnız sadece warrock.nexoneu.com adresinden olacak oda.
O G1'leri kardesım baska oyunlarında kullanabılırsın ama warrock için artık olmaz.
Gamersfirst hesabın ile o g1 leri harcayabilirsin başka oyunlarda (Bknz:Fallen Earth-Hailan Rising-APB RELOADED-Sword 2-Taikodom) Warrock için harcayamazsın. Kaç defa konular açıldı g1 lerinizi harcayın diye.