Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Süpermoderatör sinanyksl'in hoş olmayan davranışı.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Arkadaşlar bugün yani 29 Mayıs'ta Sinan Yüksel isimli moderatörümüz malesef bana laf sokup "Banlanan çardan kodlar" isimli konuyu kapatmıştır..

Yanımda olmanızı talep ediyorum.

Ben alınganım ve kimsede buna bir şey diyemez..

Aslında konuyu gıcıklığına açtım çünkü moderatörümüz lafı sokup sonrada konuyu kilitleyerek beni küçük düşürmeye çalışmıştır..

Buna hakkı vardır ama haddi yoktur.. ( Moderatörlüğünden dolayı..)

Yaptığı yorumu silmesini ve sadece konunun kilitlenmesini istiyorum..

9 tane kodun 7 tanesini kullandığım doğrudur.. Ama onların içinden 7 günlük javelin ve 240 günlük kamikaze çıktığıda bir gerçektir..

Şimdi bazılarınız bu konuya çok saçma diyecek..

Evet bence de çok ama çok saçma bir konu..

Ama Moderatörümüz Sinan Yüksel malesef bana konuşma hakkı tanımayıp konuyu kilitlediğinden buraya açmak zorundayım konuyu..

Not: Hızlı davranın.. Aç gözlüyüm var mı? Kuran-ı Kerimde bile geçiyor.. İnsanı altına boğsanız daha fazlasını ister diye..

Arkadaşım bu benim doğamda var.. Oraya 39 tane kod daha koysa 37 sini kullanırdım.. Bu kadar basit..

Sen oraya insanımız çok aç gözlü malesef Sad diyip konuyu kitliyorsun.. Belki benim o kodlara ihtiyacım vardı?

Nereden biliyorsun..

Sinirleri gerecek illaki birileri..

Ayıp bu yaptığınız ya.. Bir kod konusu açılıyor 5 dk sonra kilitleniyor..

Özgür platform değil mi burası ya?

1-2 gündür herkesle aram düzelmişti..

Sinanyksl gelip içine limon suyu sıktı.

Biliyorum konu çok gereksiz.

Hadi by
Paylaşmak istemiyorsan kod neden konu açıyorsun anlamadım doğrusu Ss.gif
(05-29-2012 09:35 PM)EmpeRoR* Yazılan: [ -> ]Paylaşmak istemiyorsan kod neden konu açıyorsun anlamadım doğrusu Ss.gif

Yok kardeş ben konu açmadım. Açılmış olan konudaki tüm kodları aldım sadece.
Bence konu değil sen gereksizsin hemde öyle böyle değil. 9 tane kod paylaşılıyor ve biri 7 tanesini kullanıyorsa kusura bakma bu aç gözlülüğün dik alasıdır. Kalkıp bir de buna alındım deme evet aç gözlüsün öyle de kalacaksın. Forumda iğneleyici lafları eden sürekli bir sataşma içinde olan 3-4 kişiden birisin ve gözümüzde miyadını dolduran üyeler arasına geçişe doğru ilerliyorsun. Forum özgür forum ama nedense sadece üyeye değil mi ? Modlar özgür davranış sergileyince hemen diken kesiliyorsunuz. Susalım diyoruz nerde yönetim diyorsunuz. Gereksiz insanlardan nefret ederim. Hele ki her şeyde bir olumsuzluk arayan kişilerden tiksinme derecesinde nefret ederim. Seni de sevmedim. Daha küçüksünüz 2-3 sözlükte takılıp , 2-3 laf atmayı öğrenip forum sataşması yapıyorsunuz. Tekrar tekrar söylüyorum, biz burada zorla üye tutmuyoruz. Sataşacak, kavga çıkaracak, abuk sabuk laf atacak insanlar bu forumda sevilmez. Bazı kişiler olmasa bu forum çok daha güzel, nezih olacak.
Konuyu bilmiyorum ama açgözlü olmak kötüdür.Hepsini kullanman yanlış
İyidir Sinan iyi Yalnız şu konu kitlerken mesaj atmalarına bende karşıyım helede bir cevap gerektirecek bir mesajsa..

Gelelim senin konuna abi yaptığın açgözlülük Konuyu açan arkadaş herkes bir tane alsın çok daha fazla kişi faydalansın istiyor sen 9 kodun 7 sini kullanıyorsun Ondan sonra Sinan bana laf soktu ben olsam daha ağır konuşup kilitlerdim
işiniz yokmu uğraştığınız şeylere bak.
Shigekazu sen açgözlünün dik alasısın..

Pre fiyatları düşünce 360 gün pre çeken benim dedem sanki..

Ayrıca aç gözlüyüm ve kabul ediyorum ...

Sorun ne?

Bu arada bende senden çok nefret ediyorum..(her şey karşılıklı)

Yani başına bir şey gelse üzülmem.. O derece..
Sinan bizler gibi bu forumun emektarlarındandır ayrıca 9 kodun 7 sini kullanmak doğru da Sinan'ın o konu altından yazdığı yorum mu yanlış ?
(05-29-2012 09:44 PM)warrocktr1 Yazılan: [ -> ]Shigekazu sen açgözlünün dik alasısın..

Sorun ne?

"Parayı veren düdüğü çalar" preyi birisi hediye etmiyor veya birisi dağıtmıyor o adam kendi parasıyla alıyor bağlantıyı nasıl kuruyorsun anlamıyorum ama bir şey yazacaksan 2-3 kere düşün sonra yaz.
(05-29-2012 09:44 PM)warrocktr1 Yazılan: [ -> ]Shigekazu sen açgözlünün dik alasısın..

Sorun ne?

360 gün pre falan çekmedim bu 1, hesabın tek sahibi ben değilim bu 2. Biz g1 veya pre alırken Mete Han ve ben ortaklaşa alıyoruz. Hesaptaki 90gün premium admin random boxlardan çıkmadır, geri kalan 120 gün strong man paketindendir. Bunu sorgulayabilecek biri olduğunu sanmıyorum. Ayrıca bunun açgözlülük ile de alakası yok, ben başka birinin üstünden geçinmiyorum, paramı kendim yatırıyorum kendim alıyorum bu benim kararımdır 2. bir kişiye hesap vermek zorunda değilim.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler