05-29-2012, 09:32 PM
Arkadaşlar bugün yani 29 Mayıs'ta Sinan Yüksel isimli moderatörümüz malesef bana laf sokup "Banlanan çardan kodlar" isimli konuyu kapatmıştır..
Yanımda olmanızı talep ediyorum.
Ben alınganım ve kimsede buna bir şey diyemez..
Aslında konuyu gıcıklığına açtım çünkü moderatörümüz lafı sokup sonrada konuyu kilitleyerek beni küçük düşürmeye çalışmıştır..
Buna hakkı vardır ama haddi yoktur.. ( Moderatörlüğünden dolayı..)
Yaptığı yorumu silmesini ve sadece konunun kilitlenmesini istiyorum..
9 tane kodun 7 tanesini kullandığım doğrudur.. Ama onların içinden 7 günlük javelin ve 240 günlük kamikaze çıktığıda bir gerçektir..
Şimdi bazılarınız bu konuya çok saçma diyecek..
Evet bence de çok ama çok saçma bir konu..
Ama Moderatörümüz Sinan Yüksel malesef bana konuşma hakkı tanımayıp konuyu kilitlediğinden buraya açmak zorundayım konuyu..
Not: Hızlı davranın.. Aç gözlüyüm var mı? Kuran-ı Kerimde bile geçiyor.. İnsanı altına boğsanız daha fazlasını ister diye..
Arkadaşım bu benim doğamda var.. Oraya 39 tane kod daha koysa 37 sini kullanırdım.. Bu kadar basit..
Sen oraya insanımız çok aç gözlü malesef
diyip konuyu kitliyorsun.. Belki benim o kodlara ihtiyacım vardı?
Nereden biliyorsun..
Sinirleri gerecek illaki birileri..
Ayıp bu yaptığınız ya.. Bir kod konusu açılıyor 5 dk sonra kilitleniyor..
Özgür platform değil mi burası ya?
1-2 gündür herkesle aram düzelmişti..
Sinanyksl gelip içine limon suyu sıktı.
Biliyorum konu çok gereksiz.
Hadi by
Yanımda olmanızı talep ediyorum.
Ben alınganım ve kimsede buna bir şey diyemez..
Aslında konuyu gıcıklığına açtım çünkü moderatörümüz lafı sokup sonrada konuyu kilitleyerek beni küçük düşürmeye çalışmıştır..
Buna hakkı vardır ama haddi yoktur.. ( Moderatörlüğünden dolayı..)
Yaptığı yorumu silmesini ve sadece konunun kilitlenmesini istiyorum..
9 tane kodun 7 tanesini kullandığım doğrudur.. Ama onların içinden 7 günlük javelin ve 240 günlük kamikaze çıktığıda bir gerçektir..
Şimdi bazılarınız bu konuya çok saçma diyecek..
Evet bence de çok ama çok saçma bir konu..
Ama Moderatörümüz Sinan Yüksel malesef bana konuşma hakkı tanımayıp konuyu kilitlediğinden buraya açmak zorundayım konuyu..
Not: Hızlı davranın.. Aç gözlüyüm var mı? Kuran-ı Kerimde bile geçiyor.. İnsanı altına boğsanız daha fazlasını ister diye..
Arkadaşım bu benim doğamda var.. Oraya 39 tane kod daha koysa 37 sini kullanırdım.. Bu kadar basit..
Sen oraya insanımız çok aç gözlü malesef
diyip konuyu kitliyorsun.. Belki benim o kodlara ihtiyacım vardı? Nereden biliyorsun..
Sinirleri gerecek illaki birileri..
Ayıp bu yaptığınız ya.. Bir kod konusu açılıyor 5 dk sonra kilitleniyor..
Özgür platform değil mi burası ya?
1-2 gündür herkesle aram düzelmişti..
Sinanyksl gelip içine limon suyu sıktı.
Biliyorum konu çok gereksiz.
Hadi by