Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Süpermoderatör sinanyksl'in hoş olmayan davranışı.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Arkadaşlar kod verirken kodları resimli bir şekilde yükleyerek verirseniz böyle bir sorunla karşılaşılmaz. En azından çoğu kişi en azından 1 kod kullanma şansı elde eder
Şunu dinleyinde biraz kendınıze gelin uğraştığınız şeylere bakın o ona yazmış o ona ; biri ben eskiyim demiş öbürü , ben daha eskiyim Smile Smile Neyin yarışını yapıyorsunuz ? Kendinizi ispat etmeye mi çalışıyorsunuz ? Çocukça davranmayı bırakın artık ileride kendi yazdığınız şu postlara bakıp çok güleceksiniz.
(05-29-2012 11:09 PM)GBT Yazılan: [ -> ]Şunu dinleyinde biraz kendınıze gelin uğraştığınız şeylere bakın o ona yazmış o ona ; biri ben eskiyim demiş öbürü , ben daha eskiyim Smile Smile Neyin yarışını yapıyorsunuz ? Kendinizi ispat etmeye mi çalışıyorsunuz ? Çocukça davranmayı bırakın artık ileride kendi yazdığınız şu postlara bakıp çok güleceksiniz.

Mesajımı dikkatlice okursan burada bulunma süremi hangi amaçla söylediğimi anlarsın... İşi ben daha eskiyim olayına getiren o ben değil...
Ufacık şeyleri amma büyütmüşsünüz
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler