Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Fermuarı İk Bulan Adamı Bile Unutmayan GOOGLE...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Fermuarı ilk bulan adamı bile unutmayan Google...

İstanbul'un Fetih Yıl Dönümü Çok mu Ağır Geldi... ?

[Resim: 546698_400438056665896_1876400373_n.jpg]

Facebook'ta gördüm. Sizin yorumlarınız neler ? Smile
kuyruk acıları var demekki Big Grin
Vallahi görmediğim için bir şey diyemeyeceğim.. Ama eğer yapmadılarsa kendi insanlıkları diyorum..
Gereksiz. 23 nisan'da 19 mayıs'ta bizi unutmuyorlar. Sonuçta google Türk şirketi değil. O zaman Atatürk'ün Ankara'ya çıkması Samsun falan her şeyde google değişsin saçmalık olurdu. Fermuar günümüzde olmazsa olmazlardan biri ve tabii ki bırakın da unutulmasın. İstanbul'un Fethi tarihimiz açısından önemli bunu önemseyen insanlar vikipedia'dan araştırıp bilgi sahibi olabilirler, bak google bu işe yarıyor.
(05-29-2012 06:32 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Gereksiz. 23 nisan'da 19 mayıs'ta bizi unutmuyorlar. Sonuçta google Türk şirketi değil. O zaman Atatürk'ün Ankara'ya çıkması Samsun falan her şeyde google değişsin saçmalık olurdu. Fermuar günümüzde olmazsa olmazlardan biri ve tabii ki bırakın da unutulmasın. İstanbul'un Fethi tarihimiz açısından önemli bunu önemseyen insanlar vikipedia'dan araştırıp bilgi sahibi olabilirler, bak google bu işe yarıyor.

Bozuldum ama şimdi. Smile
Hangi savaşa özel logo yapmışlar?

Her şeyi abartıyoruz...
Googlenin başka işide yoktu sürekli logo yapacak türkiyeye çalışacak sanki babamın şirketi ister yapsın ister yapmasın.Biz bize yeteriz.
Doğru ama Smile O zaman sultanların doğum tarihlerinde, her şeyde google'ın değişmesini beklememiz gerekir değil mi ? Smile Ben şahsen söylüyorum bugüne kadar google'ın saçma bir şeyi gösterdiğini görmedim. Gerçekten gerekli ve önemli kişileri ve günleri hatırlatıyor. Bunun fetihle alakası yok. Ağır gelmeyle de alakası yok Big Grin Çok komik geliyor bu tür yazılar, memleketim insanı kendini böyle avutuyor Big Grin
Bana ağır geldiği için açmadım ki konuyu Smile Facebook'ta gördüm paylaşayım dedim. Paylaşmaz olaydım Big Grin
Zaten Google bizlere böyle bir şey için söz vermedi ki Smile İster koyar, ister koymaz -.-'
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler