05-29-2012, 06:50 PM
05-29-2012, 06:57 PM
Kabul edelim eğer Shigekazu olumlu cevaplasaydı google'yi silmiştik şuan...
05-29-2012, 07:05 PM
(05-29-2012 06:32 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Gereksiz. 23 nisan'da 19 mayıs'ta bizi unutmuyorlar. Sonuçta google Türk şirketi değil. O zaman Atatürk'ün Ankara'ya çıkması Samsun falan her şeyde google değişsin saçmalık olurdu. Fermuar günümüzde olmazsa olmazlardan biri ve tabii ki bırakın da unutulmasın. İstanbul'un Fethi tarihimiz açısından önemli bunu önemseyen insanlar vikipedia'dan araştırıp bilgi sahibi olabilirler, bak google bu işe yarıyor.
ama bu google.com.tr olduğu için ayrıca çağ kapatıp çağ açan bir olay olduğu için dünya tarihi içinde çok önemli bir gün.
Ama tabiki bizans torunu neden yapsın ki yok fermuarı bulan adam yok piyanoyu bulan adam yok gitarı bulan adam onları yapsınlar

(05-29-2012 06:37 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Doğru amaO zaman sultanların doğum tarihlerinde, her şeyde google'ın değişmesini beklememiz gerekir değil mi ?
Ben şahsen söylüyorum bugüne kadar google'ın saçma bir şeyi gösterdiğini görmedim. Gerçekten gerekli ve önemli kişileri ve günleri hatırlatıyor. Bunun fetihle alakası yok. Ağır gelmeyle de alakası yok
Çok komik geliyor bu tür yazılar, memleketim insanı kendini böyle avutuyor
İstanbulun fethi gereksiz mi?
05-29-2012, 07:06 PM
(05-29-2012 07:05 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ](05-29-2012 06:32 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Gereksiz. 23 nisan'da 19 mayıs'ta bizi unutmuyorlar. Sonuçta google Türk şirketi değil. O zaman Atatürk'ün Ankara'ya çıkması Samsun falan her şeyde google değişsin saçmalık olurdu. Fermuar günümüzde olmazsa olmazlardan biri ve tabii ki bırakın da unutulmasın. İstanbul'un Fethi tarihimiz açısından önemli bunu önemseyen insanlar vikipedia'dan araştırıp bilgi sahibi olabilirler, bak google bu işe yarıyor.
ama bu google.com.tr olduğu için ayrıca çağ kapatıp çağ açan bir olay olduğu için dünya tarihi içinde çok önemli bir gün.
Ama tabiki bizans torunu neden yapsın ki yok fermuarı bulan adam yok piyanoyu bulan adam yok gitarı bulan adam onları yapsınlar
Aynen öyle.. Çağ değiştiren bir olayın konulmaması.. 2 günlükken konuşan bir çocuğa kimsenin aldırmaması gibi geliyor bana...
Anlayan anlar..
05-29-2012, 07:18 PM
Konuyu sildirmeyin len bana
Herkes kendine göre haklı bu kadar. 
Herkes kendine göre haklı bu kadar. 
05-29-2012, 07:32 PM
At gözlüğü ile bakmaya devam edin insanlar. Benim yazılarımda direkt İstanbul'un Fethi'ne gereksiz dediğim yazıyor mu ? Anlattığım şey yapılan propogandanın gereksizliği. Google Osmanlı şurayı işgal etti falan mı yapıyor ? Hz. İsa'nın ölümüyle ilgili bir şey mi yaptı bugüne kadar ? Kudüs'ün işgali ile ilgili bir değişikliklik mi yaptı ? Söyleyin ya söyleyin bu kadar bilgince konuşuyorsunuz ilk Papa'nın doğum günü veya Bizans'ın yendiği bir savaşın değişikliğini yaptılar mı ? Allah aşkına kusura bakmayın da siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ya ? Evet tarihimizle gurur duyuyorum ama bu kadarı da gereksiz bu yazıları yazan bunların düşüncesine giren insanlar aslında sadece tarihe bakıp vaay diyip sonra evinde 31 çeken embesiller. Onun için susun biraz, yararlı bireyler böyle olunmuyor. Dua edin google şirketinde Türk çalıştırıyor. Önemli ulusal günlerimizde bizi unutmayıp yanımızda duruyor. Onun için o çok bilmiş laflarınızı kendinize saklayıp yararlı üretken bireyler olmaya bakın.
05-29-2012, 07:36 PM
Abi Google bağımsız bir şirket ve tüm dünya ülkelerinin özel günlerinde logo koysalar hergün farklı logo hazirlamalari lazım hatta gün içinde 2-3 logo El insaf 
Konu alt mesajlarını simdi okudum siz harbi neyin tartismasını yasıyorsunuz İstanbulun fethi sizin umurunuzda olabilir benimde olabilir ama Google'nin umrunda olmassa logo yapmazlar kaldıki Google'nin tarafsız bi kuruluş olduğunu unutmayın istanbulun fethi bizim için çok önemli olabilir ama hristiyan dunyası için kara bir gün Cidden at gözlükleri çıkarın olaya tek bakış acısıyla bakmayın

Konu alt mesajlarını simdi okudum siz harbi neyin tartismasını yasıyorsunuz İstanbulun fethi sizin umurunuzda olabilir benimde olabilir ama Google'nin umrunda olmassa logo yapmazlar kaldıki Google'nin tarafsız bi kuruluş olduğunu unutmayın istanbulun fethi bizim için çok önemli olabilir ama hristiyan dunyası için kara bir gün Cidden at gözlükleri çıkarın olaya tek bakış acısıyla bakmayın
05-29-2012, 07:53 PM
at gözlüğünü çıkaran arkadaşlar siz kendinize göre haklı olanı savunursunuz ama bence de yapılması gerekiyodu sonuçta dünyanın her yerinde ki okullarda tarih derslerinde yeni çağın başlaması istanbulun fethiyle gösteriliyo ki başka bişeyde olamaz ama şunuda düşünmek gerek ki google bütün önemli olayları yansıtmak zorunda değil.
05-29-2012, 08:01 PM
(05-29-2012 07:32 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]At gözlüğü ile bakmaya devam edin insanlar. Benim yazılarımda direkt İstanbul'un Fethi'ne gereksiz dediğim yazıyor mu ? Anlattığım şey yapılan propogandanın gereksizliği. Google Osmanlı şurayı işgal etti falan mı yapıyor ? Hz. İsa'nın ölümüyle ilgili bir şey mi yaptı bugüne kadar ? Kudüs'ün işgali ile ilgili bir değişikliklik mi yaptı ? Söyleyin ya söyleyin bu kadar bilgince konuşuyorsunuz ilk Papa'nın doğum günü veya Bizans'ın yendiği bir savaşın değişikliğini yaptılar mı ? Allah aşkına kusura bakmayın da siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ya ? Evet tarihimizle gurur duyuyorum ama bu kadarı da gereksiz bu yazıları yazan bunların düşüncesine giren insanlar aslında sadece tarihe bakıp vaay diyip sonra evinde 31 çeken embesiller. Onun için susun biraz, yararlı bireyler böyle olunmuyor. Dua edin google şirketinde Türk çalıştırıyor. Önemli ulusal günlerimizde bizi unutmayıp yanımızda duruyor. Onun için o çok bilmiş laflarınızı kendinize saklayıp yararlı üretken bireyler olmaya bakın.
sen kimseye embesil diyemezsin bu hakkı kimden alıyorsun? Sen çok yararlı bireysin ya burda konuş. b denilen yerde sen gelirsin a dersin herkes a der yok öyle şey şuanda ben embesil demiş olsaydım neler olurdu tahmin edin bakalım.
Ayrıca sen neyin kafasını yaşıyorsun? Benim için önemli bir gün 29 Mayıs 1453. Elin hristiyanı için kara bir gün olabilir onu anlarımda burda 23 nisanı kutlayıp 19 mayısta resim koyup onu yapıp bunu yapıp 29 mayısda herhangi birşey yapmamasını kınarım ya hiç bu ülkenin önemli günlerini kutlamayacaksın ya da hepsini kutlayacaksın.
Bunu burda belirtmek suçsa pardon özür dilerim

05-29-2012, 08:09 PM
Google Türk değil ve sizin demenizle de koymaz.İstanbul'un fethi olduğundan değilde yeni bir çağ başladığı için koyulabilirdi.