Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: gökyüzünden gelen garip sesler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Videolar dünyanın farklı farklı ülkelerinden çekip gönderilmiş.Bu sesleri geçen arkadaşımda duymuş İzmir de .Aynı şekilde İstanbul da da bir arkadaşım aynı sesleri duyduğunu söyledi...

Kaynak:ForumTR
Bunun sırrı açıklandı mı?
Kedidir kedi.
(05-27-2012 01:18 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Bunun sırrı açıklandı mı?

Herhangi bir açıklama görmedim henüz

Kaynak:ForumTR
Tanrı'nın değişik bir mizah anlayışı olsa gerek..
Adam kaynak olarak ForumTR'yi göstermiş. Ahah. Admin kardeş yalan söylüyor, konu kilit, user ban pls.
(05-27-2012 01:29 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Tanrı'nın değişik bir mizah anlayışı olsa gerek..

Tanrı nedir ya.Allah demek çok mu zor geliyor.Ayrıca Kur-an'ı Kerim de tanrı diye birşey geçmiyor.

Çok dublajlı amerikan filmi izliyorsun galiba...
(05-27-2012 01:31 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Adam kaynak olarak ForumTR'yi göstermiş. Ahah. Admin kardeş yalan söylüyor, konu kilit, user ban pls.

Cidden senin sorunların var buna kanaat getirdim.Bu konuya bile saçma sapan yorumlar atıp ortamı geriyorsun ya seni tebrik ediyorum.
Boş insan
(05-27-2012 01:36 PM)atarespect Yazılan: [ -> ]Tanrı nedir ya.Allah demek çok mu zor geliyor.Ayrıca Kur-an'ı Kerim de tanrı diye birşey geçmiyor.

Çok dublajlı amerikan filmi izliyorsun galiba...

Şu güneşin batışı, nehirlerin akışı ve doğanın huzuru. Tanrı'nın adaleti, Tanrı'nın merhameti, Tanrı'nın eşitliği.

Şimdi yemeklerinize başlayabilirsiniz çocuklar, AMEN!
İnsanlar Samanyolu kanalını bu kadar fazla izlememeli.

İnançları tartışmak için doğru ortamda olduğumuzu düşünmüyorum.
gerçek olmadığı resmen belli.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler