Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: gökyüzünden gelen garip sesler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ben de video çekip bu sesleri arkaya koyabilirim. Zaten bu sesleri duyan bi 10-15 kişi var Big Grin
(05-27-2012 01:47 PM)Camer Yazılan: [ -> ]gerçek olmadığı resmen belli.

Aferin sana ya tebrik çaktım valla

(05-27-2012 01:48 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Ben de video çekip bu sesleri arkaya koyabilirim. Zaten bu sesleri duyan bi 10-15 kişi var Big Grin

Sesi duyduğunu söyliyen çok yakın 2 arkadaşım var.Sen istediğin gibi yapabilirsin tabi oda senin seçimin.
Ömer Çelakıl çelici aklıyla her an bu konu üzerine ışık saçıp bizi aydınlatabilir eller kumandada gözler televizyonda olsun makara bi yanada çok hoşuma gitti sesler tom kurusun bi' filminde vardı ahtapotumsu blender uzaylı robotları geliyodu onlarda gelmeden önce böyle sesler geliyodu galiba ya da District 9 da geliyodun bilmem ama bi uzaylı filminde bu sesler geliyodu.Vay be Brace urself aliens are comming.Sorulması gereken soru şu ses gelen yerlerde seslerin akabinde deprem olmuş mu?
Ömer çelakıl deme bana Big Grin
şnorkelin borusunu üfleyen insan buna benzer ses çıkaracağını bilir. küçücük aletten o kadar ses çıkıyorsa büyüğünden neden çıkmasın? ayrıca görüntülerin hepsi fake, düşün bi adamlar neden her videoyu gökyüzüne bakarak çekiyor? ayrıca adam telefonu kamerayı her neyse açıp bu sesin gelmesini mi bekliyor? nedense 4-5 sn geçtikten sonra ses geliyor. açıkçası 6. hislerime güvenip dışarıda kamerayla sesin gelmesini beklemem. yormayın böyle şeylere kafanızı
Yorum yapmım dedim ama bole bi sesler duyulsa dünya bunu konusuyor Nasa alarma Geçerdi Ama Suan Senin Paylastıgın video kimsenin umrunda değil videoyuda Ses Efekti oldugu belli oluyor..
(05-27-2012 01:18 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Bunun sırrı açıklandı mı?

allahın kudreti işte kardeşim
(05-27-2012 03:19 PM)Comrade Yazılan: [ -> ]
(05-27-2012 01:18 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Bunun sırrı açıklandı mı?

allahın kudreti işte kardeşim

bildğimz ses efekti bu
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler