Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kasadan ses geliyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(05-19-2012 01:01 PM)camper26 Yazılan: [ -> ]termal macun derken ve işlemci fanı tam oturuk

fan ile islemci arasında olan macundur işlemcinin sogutulmasında büyük önemi vardır büyük ihtimal o kurumustur onu kazı ve tekrar sür
(05-19-2012 01:04 PM)sukru* Yazılan: [ -> ]
(05-19-2012 01:01 PM)camper26 Yazılan: [ -> ]termal macun derken ve işlemci fanı tam oturuk

fan ile islemci arasında olan macundur işlemcinin sogutulmasında büyük önemi vardır büyük ihtimal o kurumustur onu kazı ve tekrar sür

macun kuruması sesi etkilemez.(etkiler ama çok ufak düzeyde etkiler.hissetmezsin.)

dostum güç kaynağının fanı ve işlemci fanı dışında bir fan varmı bilgisayarında.onlarda ses yapıyor olabilir.eğer yoksa bir oyunu aç eğil kasaya fanları dinle bakalım hangisi daha çok ses yapıyor.ses yapanı değiştir gitsin Smile
(05-19-2012 01:07 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]

macun kuruması sesi etkilemez.(etkiler ama çok ufak düzeyde etkiler.hissetmezsin.)

dostum güç kaynağının fanı ve işlemci fanı dışında bir fan varmı bilgisayarında.onlarda ses yapıyor olabilir.eğer yoksa bir oyunu aç eğil kasaya fanları dinle bakalım hangisi daha çok ses yapıyor.ses yapanı değiştir gitsin Smile

arkadas islemciden geliyor diyor ses sen daha baska fandan geliyordur diyorsun.ve termal macun nasıl etkilemez o kurudugunda islemci ne kadar ısınıyor bilmiyorsun heralde
Benimde geliyor Hp marka 4 5 sene önce alındı vuruyorum tepesine susuyor Big Grin
333 mhz ram cok ama cok dusuk usta..

normal ses gelmesi..

stok fan alirsan duzelir.
bencede fanı değiştirsen iyi olur.
ses ne tarz bir ses oda çok önemli bazı sesler işletim sistemi hatalarından bazıları tozdan kirden bazı şeylerin oynamasından da kaynaklanıyor detaylı bir bilgi olmadıgı için herkes standart şeyleri söylemiş bu ses fan sesiyse genelde güçlü fanlar zaten çok ses cıkartıyor ama tabi bazıları he bide bu sonradan olmaysa dedigim ilk 2 şeylerden biri yüzündendir...

ya toz kir yada bir yerlerde oynama yada fanların ömrü kısalmışta olabilir benim düşüncelerim ve yaşadıklarımdan yola cıkarak söylüyorum...
(05-19-2012 01:09 PM)sukru* Yazılan: [ -> ]
(05-19-2012 01:07 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]

arkadas islemciden geliyor diyor ses sen daha baska fandan geliyordur diyorsun.ve termal macun nasıl etkilemez o kurudugunda islemci ne kadar ısınıyor bilmiyorsun heralde

Tamam adam ısınıyor dememiş sadece ses geliyor demiş ne alaka termal macunla tamam kurumuştur yenilesin zararı olmaz...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler