Kasadan ses geliyor fan alsam düzelirmi acaba masaüstündeyken o kadar değil ama bir oyun açıyım ses düzeyi rahatsız edicek bi seviyeye geliyor.
Pc özellikleri
İŞLEMCİ:İntel(P) Pentium® D 2.80 Ghz
RAM:2 Gb ram 333 mhz
Ekran kartı:Ati HD Readon 3650 1GB
Harddisk:500 Gb Samsung
Aç bir temizle bence ama dikkatli ol saç kurutma makinesi ile temizledikten sonra ram ve ekran kartı girişlerini silgi ile sil öyle tak.
Temziledim çok iyi güç kaynağını felan toz kaldı biraz azaldı ses ama tozdan değil sorunum parçalarım eski olduğu için olabilirmi?
Çok da eski değiller yani seslerin fan'dan geldiğini tahmin ediyorum.
iLK olarak pcnin kasasını temizle.
ikinci olarakta bilgisayardaki ram ,güç kaynağı kac w ve ekran kartın kac gb söylermisin, hangi durumlarda ses cıkarıyor pc oyuna girdiginde felan ?
bendede bi aralar oluyodu crysis 2 ,assasin creede felan gidiğimde güç kaynağını değiştirdim iyi güç kaynağı şart bazı durumlar varki oyuna girdiğimde plastik yanık kokusu bile geliyordu.

Güç kaynağını yeni değiştirdim.Kasanın içini temizledim.Oyunlara girdiğimide ses çıkartıyor mesela warrock.Kasanın içini açdım sesin nerden geldiğini anlamak için işlemciden geliyor.
Hmm. Tam olarak bilmiyorum. Göstersen iyi olur.
termal macunu yenile ve islemci fanının tam oturdugundan emin ol.
(05-19-2012 12:28 PM)edizgorkemakinci Yazılan: [ -> ]Çok da eski değiller yani seslerin fan'dan geldiğini tahmin ediyorum.
Eski degillermi ?

Antika sistem bildigin.
termal macun derken ve işlemci fanı tam oturuk